PC in True mobilnost Inch Closer

Tukaj v Mobility Nigeria, smo nekoč napovedali - in trdili, da je mobilnost prihodnost osebnega računalništva.

Z napovedjo, ki jo je Nokia objavila prejšnji teden v izdaji Booklet 3G (samo za prenosne računalnike Nokia), se lahko skoraj vedno približamo resnični mobilnosti v svetu računalnika. Booklet 3G je v bistvu netbook - mini prenosni računalnik, vendar malo več.

Ena od stvari, ki jo je Nokia Booklet 3G prinesla v svet računalnika, je bila vključena na seznam Wikipedija sedmih stvari, ki jih mobilni operater lahko naredi, kar računalnik ne more storiti - sposobnost, da ostanejo vedno povezani. Oglejte si naš članek o tem, Modern Mobile Phone je Inherentno Superior v zmogljivosti kot prenosni ali namizni računalnik.

Nova naprava od družbe Nokia ima vedno povezavo, zahvaljujoč vgrajenemu modemu 3G / HSDPA in reži za kartico SIM. S to vključitvijo se je seznam Wikipedije zmanjšal na šest in računalnik je naredil še en korak, da postane resnično mobilen.

Življenjska doba baterije ni na seznamu Wikipedije, vendar mislim, da je ena od prednosti, ki jo ima prenosnik nad prenosnikom, dejstvo, da trajanje baterije traja precej dlje kot pri prenosnem računalniku - večkrat se dogaja več kot 24 ur pred zmanjkuje. To, moje skromno mnenje, je del resnične mobilnosti. Nokia Booklet 3G, medtem ko še vedno ne ponuja baterije, ki je enakovredna mobilnim telefonom, se ponaša z impresivno 12-urno življenjsko dobo baterije. Bolj in več se življenjska doba baterije povečuje na prenosnih računalnikih, zaradi česar so še bolj resnično mobilni.

Prav tako se glasi: Velika vrednost! Yu Yunicorn specifikacije in cena

Ko postanemo bolj mobilni, se sprašuje: " Ali bo mobilni telefon nadomestil prenosne računalnike ali pa bodo računalniki postali 100% mobilni do točke, ko mobilni telefoni niso več potrebni? "

Moje razmišljanje je, da se bosta oba medsebojno dopolnjevala, da bi dala resnično mobilno doživetje.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here