Patentne vojne se soočile z Nokia Aggressive Too

Verjetno veš vadbo. Ta patentni pretep se je začel kot velika šala, zdaj pa je snežena v resnično slabo blato. Tako se stvari dogajajo v življenju. Nekdo začne trend, in vsi ostali skočijo.

V zadnjih novicah je družba Nokia vložila tožbe proti podjetju RIM (proizvajalcem BlackBerryja) zaradi kršenja patentov za WiFi v svojih napravah. Novice kažejo, da je v prejšnji arbitraži v švedski trgovinski zbornici v Stockholmu bilo odločeno, da RIM "nima pravice proizvajati ali prodajati izdelkov, ki so združljivi s standardom WLAN, ne da bi se s podjetjem Nokia najprej dogovorili o avtorskem honorarju, ki ga je treba plačati za svojo proizvodnjo in / ali prodaja naročniških terminalov, združljivih s temi standardi ".

Vendar RIM še vedno prodaja svoje naprave, ne da bi dosegel tak dogovor z družbo Nokia, zato družba Nokia izvleče velike pištole in zdaj želi, da bi zakon uveljavil svoje pravice.

To je vaja. Bojim se, da bi Nokia nekega dne začela tako težiti. Blagovna znamka Finish ima tako močan niz patentov na področju mobilne tehnologije, da bi bili vsi drugi ciljna praksa za njih. Wifi? O fant!!!! Let's le line up Apple, Sony, Motorola, HTC, in vsi ostali ... ..

Postaja se nered, fantje.

Vir

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here