Ozon - nov mobilni brskalnik

Na spletni strani razvijalca:

Ozone je svetovni mobilni brskalnik, ki ponuja odlične zmogljivosti in izjemno izkušnjo mobilnega brskanja za telefone S60 in UIQ.

Ozonove značilnosti so eno najboljših v svojem razredu. Od odprtokodnega WebKit motorja Ozone ponuja ne samo napredne funkcije, kot so podpora baze podatkov na strani odjemalca, predpomnilnik aplikacij, povečava in več oken, temveč zagotavlja tudi najboljše izkušnje, ki so v skladu s spletnimi standardi.

* Intuitivno UI in navigacija strani
* Več oken
* Povečanje in pomikanje
* Pop-up blokiranje
* Samodejno dokončanje URL-jev
* Stikalo za namizje / mobilni način
* Netscape scriptable plugin
* Nizek pomnilnik, deluje v napravah s samo 64 MB RAM-a
* Podpora za brezplačne spletne aplikacije, vključno z najnovejšim mobilnim Gmailom za iPhone in Android

In še več: visokokakovostno predpomnjenje diska, hitro dekodiranje slik, najljubše ikone, upravljanje z zaznamki in napredna podpora HTML, CSS in JavaScript (SquirrelFish).

Brskalnik, ki je še vedno izdaja Alpha, je na voljo za naprave Symbian s60 in UIQ.

Ozonska začetna stran

Prvi vtisi
Na E90 sem se hitro potegnil in vmesnik je gladek in prijeten. Ko sem to poskusil, se nisem mogel prijaviti na celotno spletno mesto Facebook, vendar je bilo spletno mesto dobro opravljeno. naslov za Yahoo, sem bil preusmerjen na mobilno spletno stran yahoo. Ampak mobilna preusmeritev ni delovala za Alireta.com in MobilityNigeria.com (drugi mobilni brskalnik za mobilne spletne oblikovalce, ki jih skrbi), na srečo pa imata obe strani povezave, ki omogočajo uporabniku, da prisili mobilne različice.

Aplikacija se je nenadoma prekinila, medtem ko sem poskušala navigirati stran na spletni strani MTN Nigeria. Toda taka stvar se lahko pričakuje od izdaje Alpha.

Preberite tudi: Od Fujitsu: prvi telefon na svetu s skenerjem prepoznavanja irisa

Takoj ko bom lahko stisnil čas, bom podrobneje pregledal.

Prenesite s spletnega mesta [mobilne] Ozone.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here