Ovim Store in tekmovanje za aplikacije za Android

Fasmicro in Microscale Embedded, partnerstvo za tablico Ovim Android, sta objavila odprtje Ovim Store in Android Apps Competition.

Ovim Store je rešitev za nadoknaditi Android App v Nigeriji, saj trg Android ne sprejema plačane aplikacije v Nigeriji. Kot taki, Fasmicro in Microscale iščejo lokalne rešitve namesto združevanja Apps, napisanih za ameriškega mogulja. Partnerji se ponašajo s ponosom, da so njihove ideje izvirne in v njihovi zmožnosti zagotavljanja storitev, ne samo strojne opreme.

Iz sporočila za javnost:

Kot smo ugotovili v izjavah med odkritjem Ovim tabličnega računalnika, smo v aplikaciji in reševanju vesoljskega poslovanja in ne nujno prodaje strojne opreme. Ovim bo prinesel nove storitve v Afriki, od Nigerije pa bo poenostavil življenje državljanov in podjetij.

Skladno s tem gradimo Ovim Store - trgovino z aplikacijami Android, ki bo izključno za našo tablico. To strategijo moramo sprejeti, saj Google Android Market ne dovoljuje plačljivih aplikacij v Nigeriji. Torej, če želimo zagotoviti potrebne storitve, bomo skupaj s prodajo tabličnega računalnika združili aplikacije. In to pomeni, da se lahko ustvarjalci aplikacij v Nigeriji plačajo!

V skladu s svojimi cilji je bil objavljen natečaj, ki motivira posameznike in podjetja, da razvijejo aplikacije za izključno vključitev v Ovim Store.

Najvišja nagrada je denarna vsota N5050. Rok za oddajo prispevka je 31. marec 2011.

Za več podrobnosti in popolno sporočilo za javnost se obrnite na Ovim Store in konkurenco za Aplikacije za Android.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here