Ovi Store prehaja 6 milijonov prenosov na dan

Zagon Nokiaove trgovine Ovi je še naprej močan. Vsak dan je ustvarjenih več kot 300.000 novih računov Nokia, vsak dan pa potrošniki na svetu prenesejo približno 6 milijonov mobilnih aplikacij in vsebin.

Ovi Store je v enem letu zrasel skoraj osemkrat. V trgovini je zdaj na voljo več kot 48.000 aplikacij, pri čemer je vsak teden dodanih skoraj 1.000 novih aplikacij. Naprave serije 40, ki bodo omogočale aplikacije za naslednje milijarde uporabnikov mobilnih telefonov, so v zadnjih dveh mesecih povečale obseg prenosa, ki presega 35 odstotkov, kar predstavlja četrtino vseh prenosov v trgovini.

Od lanskega maja je več kot 170 razvijalcev preseglo milijon prenosov na Ovi Store. Med temi razvijalci je 15 podjetij imelo od 10 do 20 milijonov prenosov; pet podjetij je imelo od 20 do 30 milijonov; in eno podjetje, Offscreen Technologies, je imelo več kot 72 milijonov prenosov.

Povezave za obračunavanje operaterjev nenehno naraščajo, skupno število pa vključuje 121 operaterjev v 42 državah. Obračunavanje operaterja izboljšuje izkušnje potrošnikov. Ko potrošniki kupijo aplikacije za shranjevanje in druge storitve Nokia, se vsak nakup preko operaterjevega zaračunavanja preprosto zaračuna na račun za mobilne telefone, ki ga izda njihov operater.

Vir: razvijalec Nokia

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here