Ovi zemljevidi Kratek test: Abeokuta

Dayo in jaz sva morala včeraj popoldne hitro potovati v kamnito mesto Abeokuta. Čeprav sem kršil zdravniške ukaze, da bi se spočil, je potovanje absolutno bistveno. Pogon do mesta je bil prijeten, ko smo klepetali o vsem, kar je pod soncem.

Prišel sem do Abeokute, sem pomislil, kako dobro bi Ovi Zemljevidi vodili do našega določenega cilja? Podrobno vodenje pogona v Lagosu je ena stvar. Zunaj Lagosa je še en.

Hitro sem odklopil svoj telefon Nokia N8, začel Ovi Zemljevide, izbral "Drive" in vnesel v "Quarry Road". GPS zaklepanje je potekalo v manj kot minuti. V nekaj trenutkih je ta slast glas ženske utrl, saj je aplikacija našla pot za nas.

Poznal sem pot do ceste na poti in mi lahko povedal, da so bila dana navodila dobra, čeprav ne moja prednostna pot. Ker smo bili pritisnjeni za čas, sem se odločila, da bom izbrala želeno pot in tako prezrla začetne smeri. Ovi zemljevidi so hitro ponovno izračunali in izdelali še en sklop navodil, ki natančno ujemajo mojo želeno pot.

Da; to je bil preprost in kratek preizkus, vendar je znova poudaril, kako dobro in koristno je Ovi Zemljevidi, ko ste zunaj in o njej. Zemljevidi Ovi Zemljevidi so vnaprej nameščeni v vaši napravi, zato podatkovne povezave ni potrebno. Ovi zemljevidi so tudi brezplačni.

Če veliko potujete, bi morali razmisliti Ovi Zemljevidi. Mobilna aplikacija je trenutno na voljo na pametnih telefonih Symbian, kasneje pa v tem letu ali v začetku leta 2012 tudi na pametnih telefonih Nokia Windows Phone.

Preberite tudi: Prenesite in preberite Cyber-Crime Bill 2013

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here