Ovi Mail od Nokia - 10 milijonov in štetje

Samo 25 odstotkov sveta ima trenutno dostop do e-pošte in videnje, da so mobilni telefoni hitro postali privzeta naprava za dostop do interneta za večino sveta, le smiselno je, da je na e-pošto na mobilnih napravah kritična pozornost.

Vzemite Indijo, na primer: 1, 13 milijarde ljudi; manj kot 50 milijonov računalnikov (to je en računalnik za vsakih 20 ljudi), vendar je več kot 600 milijonov naročnikov mobilnih telefonov. Mobilni telefon je že privzeti medijski in komunikacijski kanal. To je, kjer večina ljudi pošlje in prejme e-pošto. To so ljudje, za katere je Ovi Mail še posebej uporaben.

To je jasno prikazano, ko pogledate statistiko o tem, kdo uporablja Ovi Mail največ. Sedem od desetih držav, ki aktivirajo račune Ovi Mail, so na razvijajočih se trgih. Indonezija, Vietnam, Indija, Bangladeš, Kitajska, Kenija in Nigerija so med najboljšimi državami za aktiviranje.

Storitev je brezplačna, kar veliko pomaga, vendar še pomembneje za te trge, ne potrebujete dostopa do računalnika za ustvarjanje ali uporabo. Vse lahko storite z Ovi Mail neposredno v telefonu. Storitev podpira skoraj 200 modelov naprav po vsem svetu in je lokalizirana v 26 jezikih.

Ovi pošta, storitev e-pošte, ki je priložena vašemu telefonu Nokia, je objavila, da ima zdaj 10 milijonov aktiviranih računov. Če še nimate e-poštnega računa ali želite nekaj, za kar ne potrebujete nobene uporabe računalnika, pojdite na telefon Nokia in se pridružite vlaku Ovi.

Preberite tudi: 5 korakov za ustvarjanje mobilne aplikacije brez učenja kode (3. del)

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here