Na voljo je posodobitev strojne programske opreme za napravo Nokia 5800 XM

Lastniki 5800 XpressMusic tukaj v Nigeriji zdaj lahko posodobijo firmware svoje naprave na najnovejši različici, 21.0.025. Najboljši del je, da se lahko posodobitev zdaj izvede neposredno v telefonu. Bye-bye, osebni računalniki, podatkovni kabli USB in ogromne prenose.

Posodobitev strojne programske opreme za letalske naprave (posodobitev, opravljena neposredno na telefonu) je preprostejša, hitrejša, lažja in manj problematična, kot to počnejo iz računalnika. Trajalo je manj kot tri minute, da bi dobili posodobljeno vdelano programsko opremo na 5800, velikost namestitvene datoteke pa je bila manjša od 4 MB. Če bi morali to isto posodobitev narediti z osebnega računalnika, bi zajemal nič manj kot 40 minut in velikost datoteke približno 100 MB.

Upoštevajte, da je za izvedbo nad posodobitvijo strojne programske opreme za zrak najboljše, da imate od svojega operaterja omrežja paket paketov za mobilne naprave.

Kako posodobiti zrak
Na začetnem zaslonu telefona kliknite na kratko tipko za izbiranje, nato pokličite * # 0000 # . Telefon prikaže trenutno različico vdelane programske opreme.

Na tem zaslonu kliknite Možnosti in izberite Preveri za posodobitve . Telefon vas bo opozoril na novo različico vdelane programske opreme in nato izberite prenos.

Ko prenesete namestitveno datoteko, izberite Namesti in nova vdelana programska oprema bo v telefonu nameščena. To je preprosto kot ABC.

Opazil sem nekaj sprememb, saj sem namestil najnovejšo različico firmwarea na mojem 5800. Spremembe vsebujejo precej hitrejšo izkušnjo brskanja na vgrajenem brskalniku, hitrejše zaganjanje aplikacij in bele menijske gumbe v intervalih v stanju pripravljenosti (čeprav ste 'to moram omogočiti v nastavitvah svetlobe obvestila.

Preberite tudi: Android One je predstavljen v Gani, Microsoft pridobi dve podjetji in druge novice, ki smo jih prejšnji teden zamudili

Za tiste, ki dejansko posodobite različico strojne programske opreme, nam sporočite spremembe, ki jih opazite po posodabljanju.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here