Naši mobilni telefoni; Naša ljubezen živi

Ta članek je prvi v novi kategoriji, ki jo uvajamo. V kategoriji se bodo pojavile zgodbe o tem, kako mobilni telefon vpliva na vsakdanje življenje. To je kategorija, ki bo uživala oba mobilna oboževalca in ljudje, ki imajo le površno zanimanje za mobilne naprave - admin

V zadnjem času, moj prijatelj, ki je sam navdušen Blackberry fan, je dobil svojo punco Blackberry 9630 Tour. Ideja je bila spodbuditi komunikacijo med obema, saj je BB Chat zdaj primeren način komuniciranja med njimi. Obe lovebeljci živita v dveh različnih mestih.

No, prejšnji teden me je moj prijatelj obvestil, da je njegova punca razmišljala o tem, da bi raztrgala Blackberry. Seveda me je zanimalo vedeti, zakaj. Vidite, naprava je bila kupljena od mene. Je bilo napačno?

Ne; ni bilo. Moj prijatelj je odgovoril, da se je njegov gal ganil, da odkar je prišel BB, ga ni več klical toliko, kot je navajal!

Svetoval sem svojemu prijatelju, da jo pokliče pogosteje, s tipom, da njegova ženska preprosto želi več slišati njegov glas. Tako so gospe zgrajene. V sporočilu klepeta BB ni na voljo vrste toplote, ki jo ljubimec želi.

Osebno sem se poročil pred GSM hit Nigeria. Morda se danes ne bi poročil z mojo ženo, če bi bile stvari drugačne. Vidite, nekoč mi je nekoč povedala nekaj let po tem, ko smo povezali vozle: » Če bi vedel, da imate radi tako veliko radia, se vam ne bi poročil .« Seveda sem od takrat naredil prilagoditve, da ni več vidi moje telefone kot njeno konkurenco ( upam, da! ).

Prav tako se glasi: kot Apple pridobi Shazam: Kaj se zgodi potem?

Seveda, moji telefoni pozitivno prispevajo k našemu odnosu na številne druge načine - redno govorimo med uradnimi urami, zabavamo fotografiranje, delimo ljubezensko pesem na trenutek in tako naprej.

Kaj pa ti? Kateri so dobri, slabi in grdi učinki vašega mobilnega telefona na vaše odnose?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here