Oraimo Car Vent Mount vam omogoča navigacijo prostoročno

Če morate med vožnjo uporabljati navigacijo s presledki na zemljevidu, je namestitev na vozilo zelo dobra ideja, da med vožnjo držite stvari prostoročno. Preizkusil sem Oraimo.

To je preprosto krčenje iz plastike in ni ničesar, da nastavite, da bi ga pripravili. Obstajajo čelni sponki, ki držijo vaš telefon na mestu, in je zadnja sponka, s katero pritrdite Oraimo nosilec za odzračevanje avtomobila na pomišljaji vašega avtomobila.

Če ga želite uporabiti, ga preprosto obesite na odzračevalnik na armaturni plošči vašega avtomobila in jo položite v telefon. Preizkusil sem ga na dveh različnih modelih avtomobilov in na obeh načinih opravljal enako.

Težave z uporabo Oraimo Car Vent Mount

Ali je v avtomobilski greznici prišlo do kakršnih koli težav? Da; To je storil. Zaradi položaja gumba za vklop mojega trenutnega telefona se pogosto stikajo med enim sponko in gumbom za vklop. Rezultat je, da se zaslon ugasne. Seveda je to težava, saj potrebujem zaslon, ki je aktiven med uporabo zemljevidov.

Tudi jaz sem se malo boril, da je polnilno točko USB-C kabla priključil v telefon, ko ga je držal avtomobilski nosilec. To bi lahko bilo povezano z velikostjo kabla okoli polnilne točke. Morda bi se nekateri drugi kabli bolje prilegali.

Razen teh dveh vprašanj, Oraimo avto ventila mount služi svoj namen dobro.

Na trgu stane približno 3.500 NGN.

V primeru, da niste vedeli, je Oraimo sestrsko podjetje za TECNO mobile, Infinix Mobile in iTel. Je član Transfuzijske skupine. Blagovna znamka se osredotoča na proizvodnjo in prodajo mobilnih dodatkov, kot so slušalke Bluetooth, polnilci, električni bobni, pametne ure, kabli, avtomobilski nosilci in samozaporne palice.

Preberite tudi: Specifikacije Lenovo S90

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here