Mnenje: množica mobilnih tehnikov je pokvarjena

Da; Mislim to točno tako, kot se sliši: mobilna techie množica je razvajen do jedra. In diši. Ne mislim na splošno telo naročnikov. Namesto tega se sklicujem na drobne motive množice domnevno elitnih techie ljudi, ki so v telefone. Ta kup je pokvarjen pokvarjen. Zakaj? Naj vam povem o tem.

Nov pametni telefon je objavil določena blagovna znamka. Specifikacije so dostojne. Cena je dostojna. Ta pokvarjena skrivnost kaže: "Kaj je to? O tem telefonu ni nič posebnega! "

WTF !? Ali mora biti nekaj posebnega o vsakem pametnem telefonu, ki se sprosti na trg? Ti isti možje spijo na običajnih ležiščih. Nič posebnega. Danfo jemljejo vsak dan. Nič posebnega. Jedo Iay Salewa je jedo vsak dan. Nič posebnega. Včasih je amala neokusna masa lepljivega gola - in tako je slabša od "ne posebnega" - vendar jo jedo vsak dan, ker je to tisto, kar si lahko privoščijo. Vendar pa hitro vikijo, "nič posebnega" o vsakem pametnem telefonu, ki se sprosti na trg.

So kot čuden klovn, ki je jezen, da vsak avto v prodaji v razstavnem prostoru ne dela 0-100 čez 4 sekunde. Šala.

Drugi proizvajalec začenja novo napravo. "Zlom! Predrag je! Zakaj bi to kupil? «To je spet pokvarjeno gnezdo. Vsak dan je vsak telefon "preveč draga", ne glede na to, kako smiselna je cena za vrednost, ki jo prinaša. Na eno subvencionirano napravo pri drugem proizvajalcu navedejo potrjevanje za njihovo okrevanje. Prikladno zanemarijo dejstvo, da je subvencioniran in tako ni norma.

Preberite tudi: Nokia E71 Review: Screenshots I

Ko ljudje v tej razvajeni skupini sčasoma prihranijo dovolj za nakup avtomobila, kupujejo običajen, vsakdanji avto - spet nič posebnega. Seveda ne morejo privoščiti BMW ali Ferrarija. Vsi vemo, kako posebni so. Vendar pričakujete, da bo BMW stala enako kot redna blagovna znamka je neumna.

Preostali svet ne dobi tega, kar je narobe, stokanje in brcanje. Vsi ostali so zadovoljni s svojimi "ne specialnimi" pametnimi telefoni. Vidiš, ti telefoni so dobri. Nekateri so dejansko zelo dobri. Opravijo delo. Zadovoljujejo veliko večino ljudi, za katere so bili zasnovani. Svet se srečno giblje, medtem ko mobilni techie množice gnash svoje zobe nad njihovo dojemajo krivico, da proizvajalci raje, da bi telefoni, ki dejansko prodajajo.

To je ista množica, ki razkriva oglase, ki prikazujejo brezplačne programe, vendar ne bodo plačevali 0, 99 USD, ki jih stane brezplačna različica aplikacije. To je zabaven cirkus, ki ga imamo tukaj. Hočejo svoje sladkarije in jih želijo brezplačno.

Tako kot majhni otroci, ki želijo sladkarije ves čas, ta majhna množica utripa (opravičuje se našim političnim apologistom) in stojnica (lepo bi bilo, če bi dobivali nekaj dobrega glave, a ne) in udarili in kričali, ko jim bodo ponudili kruh ali redni piškoti. Hočejo sladkarije 24-7. In če je mogoče, jih želijo brezplačno ali brez nje.

Da; mobilna tehnološka množica je pokvarjena.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here