Opera doseže (drugo) 100 milijonov uporabnikov

Opera Software se je danes ukvarjal s svojimi velikanskimi statističnimi stroji in ugotovil, da je Opera Mini v marcu dosegel 100 milijonov mesečnih uporabnikov in dva milijarda dnevnih ogledov strani - nove vrhove za najbolj uporabljani mobilni brskalnik na svetu.

"Sweeeet!" Je povedal Lars Boilesen, izvršni direktor, Opera Software.

Drži telefon: Ali Opera ni objavila več kot 100 milijonov mobilnih uporabnikov pred dvema mesecema? Seveda so to storili; čeprav je ta številka predstavljala skupno število obeh mobilnih brskalnikov, Opera Mini in Opera Mobile. Zdaj je Opera Mini že dosegel 100 milijonov uporabnikov.

Število mesečnih uporabnikov Opera Mini po vsem svetu se je od februarja 2011 povečalo za 11 milijonov in se je podvojilo s 50 milijonov mark, ki so se februarja 2010 praznovali.

Dvomesečni mejnik dveh mesecev v operi Mini, dva milijardi dnevnih ogledov strani, že podvoji milijardo dnevnih ogledov strani, doseženih julija 2010.

O operi Mini
Mobilni operacijski brskalnik Opera Mini deluje na več kot 3000 različnih modelov mobilnih telefonov, od osnovnih telefonov do visokokakovostnih pametnih telefonov. Edinstvena tehnologija Opera Mini stisne spletne vsebine do 90 odstotkov, preden jo pošlje v telefon, kar povzroči hitrejše nalaganje strani in nižje stroške brskanja. Deluje z različnimi funkcijami Operaovih brskalnikov za računalnike, vključno z brskanjem z zavihki, upraviteljem gesel, zaznamki in hitrim klicem. Opera Mini je najbolj priljubljen brskalnik na svetu in je na voljo brezplačno s spletnega mesta m.opera.com.

O Opera Software ASA
Opera Software ASA je novo spletno brskanje za osebne računalnike, mobilne telefone in druge omrežne naprave. Operaova platforma za spletno brskalnik je znana po svoji zmogljivosti, skladnosti s standardi in majhnosti, hkrati pa uporabnikom omogoča hitrejše, varnejše in bolj dinamično spletno izkušnjo. Opera Software ima sedež v Oslu na Norveškem s poslovnimi prostori po vsem svetu. Družba je uvrščena na borzo v Oslu pod simbolom OPERA ..

Preberite tudi: Aplikacija za nadzor podatkov za mobilne naprave trikotnik, sproščen na Filipinih

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here