Opera Mobile 8,65 za S60 ne more imeti vtisa

Res je že dolgo, odkar sem uporabil Opera Mobile za vse, vendar se ne spomnim, da je bila izkušnja brskanja z različico 9.5 na Samsung i780 in i900 lepa.

Morda je to zato, ker sem včeraj preizkusil, nisem čutil toliko, da sem videl različico 8.65 za Symbian. Za informacije je Opera Mobile 8.65 stabilna različica, ki je na voljo za večino naprav. Nova različica steroidov, različica 9.5, je trenutno na voljo le za majhno vrsto naprav, zlasti na platformi Windows Mobile (tudi malo je čudno, da je Explorer v velikem časovnem posnetku sesan!).

Kakorkoli že, Opera Mobile 8.65 me preprosto spominja na cedjo dni mobilnega spleta. Pri brskanju po spletnih straneh v tem brskalniku - pisavi in ​​postavitvi je izgubljeno skoraj vsa oblika.

Tukaj je nekaj posnetkov zaslona:

Primerjava: Na levi, MobiNaija domov na S60 Web; Na desni, ista stran v Opera Mobile 8.65


Alireta.com


Nairaland


Po prvi seji brskanja sem izklopil aplikacijo. Ko se je vračal igrati z njim še več, je preprosto zavrnil začetek. Ponovna namestitev tudi ni pomagala. Spomnim se, da se je to isto dogajalo, ko sem že nekaj časa nazaj preizkusil Opera Mobile 8.65 na drugi napravi S60. Nisem prepričan, kaj je za tem pojavom. Kdo?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here