Opera Mobile 10 beta 2, Skyfire 1.5, Bolt Browser 1.6, zdaj ven

Mobilni vojni brskalniki so v polni pari, s posodobitvami številnih razvijalcev.

Opera Mobile 10 beta 2 . Opera Mobile ne potrebuje uvodov, zato bomo samo narezali. Beta 2 tega neverjetnega brskalnika je bil prestavljen. Gre predvsem za odpravljanje napak in številne izboljšave uporabnosti. Nočeš ostati na stavi 1; kajne.
m.opera.com/mobile. Pojdi zdaj!

Bolt, mobilni spletni brskalnik, ki temelji na javi, je zdaj na različici 1.6. Ta različica ponuja hitrejše prikazovanje strani in med drugim tudi upravitelja gesel. Prenesite svojo kopijo na boltbrowser.com.

Skyfire je bil nagrajen kot najboljša izkušnja brskanja po mobilnih napravah v operacijskem sistemu Windows Mobile glede hitrosti in dostave vsebin . Omogoča vam ogled katerega koli videoposnetka in do zdaj nismo našli enega videoposnetka, vdelanega na spletno stran, ki je ne bi smeli gledati na Skyfire). Prav tako podpira vse večje standarde Web 2.0 - Ajax, Javascript in Flash 10.

No, Skyfire je postal bolj vroča z različico 1.5, ki omogoča celozaslonsko akcijo, bolj gladko drsenje in najnovejše različice Flash 10 in Silverlight, med drugim.

Skyfire je na voljo samo za telefone Windows Mobile in Nokia. Brezplačno kopirajte na svoj telefon na spletnem mestu get.skyfire.com.

Tam je naša mobilna brskalnikska objava objavila to sezono.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here