Opera Mobile 10.1 beta za Android je tukaj

Uporabniki Android imajo zdaj nove izbire, ko gre za brskalnike. Opera Software je danes napovedal, da je Opera Mobile 10.1 beta na voljo brezplačno na Android Marketu, saj omogoča milijonom Android-uporabnikov boljšo učinkovitost brskalnika in izboljšano uporabniško izkušnjo.

Znano je, da uporabniki v Androidu cenijo hitrost in funkcionalnost. Znani so tudi po njihovih zahtevah za novo in izboljšano programsko opremo za svoje telefone, pa tudi skoraj čustven odnos do svojih telefonov. Zdaj imajo možnost zagnati operacijski mobilni telefon, ki ga je ustvarila družba, ki deli svojo strast do boljšega brskalnika.

"Uporabniki Android imajo zdaj boljšo izbiro, ko gre za uporabo brskalnika na svojih mobilnih napravah, " je povedal Lars Boilesen, izvršni direktor programske opreme Opera. "Z Operaovim novim brskalnikom za Android smo uporabnikom omogočili dostop do spleta z uporabo najboljših razpoložljivih orodij."

Opera Mobile se ponaša s hitrejšo nalaganjem strani od drugih brskalnikov in s precej tekočinami, pomikanjem in gladkim povečevanjem doživetij. Hitro izbiranje, druga inovacija Opera, omogoča hiter in preprost dostop do priljubljenih spletnih strani uporabnika, medtem ko upravitelj gesla uporabnika shrani iz težkega tipkanja v mobilni telefon. Poleg tega bodo uporabniki z operacijskim sistemom Opera Turbo bolje pregledovali počasna ali preobremenjena omrežja, kar omogoča do 80-odstotno stiskanje podatkov.

Opera Mobile 10.1 Beta za Android ima tudi funkcije:

  • Enostavno upravljanje kartic z vizualnimi zavihki
  • Opera Presto motorja
  • Sinhronizirajte zaznamke v napravah s povezavo Opera Link
  • Sposobnost, da se nastavi kot privzeti brskalnik
  • Podpora geolokaciji
  • SVG podpora

Prenesi
Prenesite Opera Mobile neposredno na Android telefon brezplačno s trga Android ali na m.opera.com/next. Za več informacij obiščite //www.opera.com/mobile/.

Prav tako se glasi: LonelyCatGames (LCG) Xplorer - Titanični Symbian File Explorer

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here