Opera Mini uvaja stiskanje videa in hitrejše pajkanje za uporabnike iOS

Z visokim stroškom mobilnega brskanja in včasih slabe pokritosti z omrežjem, Opera Mini prihaja s priročno tehnologijo stiskanja podatkov, zlasti v državah v razvoju, kot je naša, zato je osebno opera Opera moj privzeti mobilni brskalnik. V zadnjem času je ekipa za Opera Mini dodala funkcijo za stiskanje videa v najnovejši posodobitvi za iOS.

Zvišanje videoposnetkov Opera Mini 9 zmanjšuje varnost videoposnetkov, tako da zmanjša velikost video podatkov na minimum z raketnim optimizatorjem motorja Skyfire, podjetja, ki so jo pridobili pred letom dni. Nedavna internetna raziskava je pokazala, da približno 53% mobilnih podatkov jedo s pretočnimi videoposnetki, ki bi se lahko do leta 2018 povečali na 69%. Tako lahko ugibamo, da je Opera delala v skladu s potrebami takih uporabnikov.

Povečanje videoposnetka lahko dostopate tako, da kliknete meni »O« v operacijskem sistemu Opera Mini, vendar bi morali nadgraditi na najnovejšo različico naprave iOS. Za to isto funkcijo še ni novic o Androidah. Upam, da bo kmalu prišlo.

Prenesite Opera Mini 9 iz App Store.

Vir.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here