Opera Mini gre v domovino na telefonih Windows Mobile

Nekoliko časa je bila Opera Mini strogo java aplikacija. Ampak to je bilo takrat. S prihodom operacijskega sistema Opera Mini 5 Beta za mobilne telefone z operacijskim sistemom Windows Mobile 5 in 6 je Opera Mini stopil v ligo domačih brskalnikov.

Ima enake specifikacije kot java različica. Razlika je v tem, da je ta aplikacija v obliki .CAB, native format za Windowsphone.

Tukaj je sporočilo za javnost, ki nam ga je posredoval brym !:

Oslo, Norveška - 4. marec 2010
Opera Software je danes predstavil domačo različico operaterja Opera Mini 5 beta za mobilne telefone s sistemom Windows Mobile 5- in 6.

Z vključitvijo operacijskega sistema Opera Mini s platformo Windows Mobile Opera lahko ponudi optimizirano različico popularnega brskalnika Opera Mini, ki dramatično izboljša zmogljivost in splošno uporabniško izkušnjo. Medtem ko Opera Mini tradicionalno zahteva Java, nova različica operacijskega sistema Windows Mobile ne pomeni, kar pomeni, da bo Opera Mini delal na katerem koli operacijskem sistemu Windows Mobile.

Opera Mini 5 beta za Windows Mobile vključuje isto bogato funkcijo, kot je različica na osnovi Java. Vgrajene so znane funkcije, vključno z brskanjem z zavihki, upraviteljem gesel, zaznamki in hitrim izbiranjem, ki zagotavljajo udobje, medtem ko ste na poti.

Eden od glavnih prednosti Opera Mini je, da stisne podatkovni promet za do 90 odstotkov, kar ima za posledico znatno izboljšano nalaganje strani in hitrost. To ima za posledico dramatično zmanjšano obremenitev podatkov, kar lahko prevede na nižje stroške brskanja, kadar gre za načrt podatkov za plačilo na MB ali za drago gostovanje.

"Windows Mobile si zasluži brskalnik za mobilne naprave, ki je boljši, bolje obravnava in prinaša bolje kot privzeti brskalnik", je dejal Dag Olav Norem, podpredsednik izdelkov Opera Software. "Čeprav Opera ima 50 milijonov zadovoljnih uporabnikov Opera Mini, vedno iščemo načine za izboljšanje brskalnika za vsakega uporabnika mobilnih telefonov tam zunaj. Zdaj smo veseli, da ponudimo najbolj priljubljenemu mobilnemu spletnemu brskalniku na svetu kot izvorno aplikacijo Windows Mobile. "

Vsi ostali imajo lahko svoje oči na prihajajoči seriji Windowsphone 7, vendar je Opera nekoliko spremenila plimovanje in naredila stare verzije 5 in 6 privlačnejše. Tudi mi želimo, da imamo nekje okno, ki ga lahko obdržimo, da bi lahko to spinali. Oh, tudi ...

Prav tako se glasi: Reddit končno začenja uradne aplikacije na iOS in Android

Če še vedno imate telefon z vmesnikom Windows, lahko s tem lepoto teče v telefonu:

Prenos na računalniku: www.opera.com/mini/download/pc/

Prenesite na svoj mobilni telefon: m.opera.com/next/

Viri: GSM Arena in Opera Press Release

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here