Opera Mini 5.0 Beta je zdaj na voljo; Več tabulatorjev zdaj uradno

Danes zjutraj me je Dayo obvestil o razpoložljivosti Opera Mini 5.0 beta. Kaj je bilo zanimivo za novice je bilo omeniti, da ta različica prihaja z več zavihki!

Prenesla sem novo beto in jo hitro odprla. Moja hitra razsodba: to kamenje!

Meni z zavihki vam omogoča odpiranje novega zavihka ali preklop med odprtimi zavihki.

Meni Tabs
Opera Mini 5 beta ima funkcije hitrega izbiranja, podobne tistim, ki jih dobi v operi za računalnik. To je v obliki 3 stolpcev s sličicami, ki vam omogočajo hiter dostop do priljubljenih spletnih mest, ko odprete nov zavihek. Kliknete na prazno mesto, da dodate nov gumb za hitro klicanje.

Hitro izbiranje

Različica na dotik, ki jo uporabljam na X1, ima dejansko funkcijo dotikanja. Dotaknite se in zadržite mesto na strani in se prikaže meni, da izberete besedilo. Dotaknite se in pridržite povezavo in dobite možnosti, ki jih želite odpreti v novem zavihku ali izberite besedilo.

Ima tudi zaslonsko QWERTY tipkovnico, ki se pojavi vsakič, ko boste morali vnesti besedilo. Čudovito.

Zaslonska tipkovnica

Na dnu strani je vodoravna vrsta možnosti. Tapnite ikono Nastavitve in vrsto možnosti, vključno z zaznamki, Zgodovina, Shranjene strani, Nastavitve in še več, se pojavijo. Vse je zelo intuitivno.

Horizontalni pop-up meni na dnu strani

Skupaj z običajnimi osumljenci so polni zaslon in druge napredne možnosti.

Ta različica operacijskega sistema Opera Mobile posnema postavitev standardnega brskalnika Opera Mobile, in že mislim, da jo sprejemam kot svoj privzeti brskalnik.

V resnici mi je všeč ta različica Opera Mini.


Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here