Opera prinaša Opera Mobile Store, ki je na voljo v več kot 200 državah

Opera je predstavila Opera Mobile Store, ki je na voljo v več kot 200 državah Oslo, Norveška - 8. marec 2011 Opera Software, vodilni ponudnik mobilnih brskalnikov po vsem svetu, je danes objavila, da je Opera Mobile Store zdaj odprt in na voljo na mobilestore.opera. com. Ta trgovina je priljubljena povezava za hitro klicanje v brskalnikih Opera Mini in Opera Mobile, zaradi česar blagovno znamko takoj dostopa več kot 100 milijonov ljudi, ki uporabljajo brskalnik Opera na svojih mobilnih telefonih.

Opera Mobile Store je bila zgrajena in dobavljena s strateškim partnerstvom z Appia, vodilnim ponudnikom tehnologije odprtega trga aplikacij. Opera Mobile Store ponuja brezplačne in plačljive aplikacije za skoraj vsako mobilno platformo in napravo. Opera Mobile Store je na voljo uporabnikom Opera in uporabnikom drugih mobilnih brskalnikov na vseh priljubljenih mobilnih platformah v več kot 200 državah.

Opera Mobile Store uporablja Appiojevo trgovsko trgovsko tehnologijo in uporablja širok katalog aplikacij za telefone z operacijskimi sistemi Java, Symbian, BlackBerry in Android. Izkušnje na prodajnem mestu so prilagojene na telefon vsakega uporabnika, ki ponuja prilagojen katalog na osnovi operacijskega sistema telefona, lokalnega jezika in valute.

"Ustanovitev Opera Mobile Store podpira temeljno prepričanje operaterja v odprto, večstransko mobilno doživetje interneta, tako da uporabnikom operaterjev omogoči integrirano ponudbo mobilnih aplikacij, " je dejal Mahi de Silva, EVP, Consumer Mobile, Opera Software. "Naše partnerstvo z Appia vsem operaterjem Opera Mobile in Opera Mini omogoča preprost dostop do najrazličnejših vsebin na vseh napravah po vsem svetu."

Preberite tudi: Prvi vtisi - Traffix (Beta): aplikacija za množično potovanje za Lagosianje

Za podporo Opera Mobile Store, Opera Software je prav tako začela Opera Publisher Portal, ki zagotavlja razvijalcem enostaven način, da svoje aplikacije v Opera Mobile Store in pred milijoni uporabnikov Opera vsak mesec. Opera Mobile Store je v svoji državi pred zagonom februarja privabila več kot 15 milijonov uporabnikov iz 200 držav in dosegla več kot 700.000 prenosov na dan. Te meritve vzpostavijo Opera Mobile Store kot top 10 mobilnih aplikacij po vsem svetu. "Opera Mobile Store predstavlja izjemno priložnost za razvijalce mobilnih aplikacij, da distribuirajo lokalizirane vsebine prek enotnega, daljnosežnega trga, " je povedal Jud Bowman, izvršni direktor Appia. "Appia je navdušena nad partnerjem Opera, da bi ponudila neverjetno prodajalno aplikacij uporabnikom operaterjev in zunaj nje."

O Appia
Appia je največji svetovni trg odprtih aplikacij in platforma za shranjevanje bele etikete, ki podpira vse operacijske sisteme in telefone. Danes Appia pooblašča trgovino z aplikacijami za več kot 40 partnerjev, ki dosegajo več kot 200 milijonov mobilnih naročnikov v 200 državah in štetje. Kupci vključujejo štiri od petih svetovnih top pet proizvajalcev slušalk, tri od štirih največjih mobilnih operaterjev v ZDA in tri od top deset mobilnih operaterjev po vsem svetu, vključno s Samsung, Opera, T-Mobile, AT & T in Verizon Wireless. Program Appia Developer ponuja partnerjem pripravljen katalog za več kot 140.000 plačanih in brezplačnih aplikacij od več kot 30.000 globalnih razvijalcev aplikacij. Appia je s sedežem v Durhamu, NC z uradi v Dallasu, TX, in Münchnu, Nemčija. Za več informacij obiščite www.appia.com ali sledite @Appia.

Preberite tudi: Infinix Zero X506 Specifikacije

O Opera Software ASA
Opera Software ASA je novo spletno brskanje za osebne računalnike, mobilne telefone in druge omrežne naprave. Operaova platforma za spletno brskalnik je znana po svoji zmogljivosti, skladnosti s standardi in majhnosti, hkrati pa uporabnikom omogoča hitrejše, varnejše in bolj dinamično spletno izkušnjo. Opera Software ima sedež v Oslu na Norveškem s poslovnimi prostori po vsem svetu. Družba je uvrščena na borzo v Oslu pod simbolom OPERA. Več o Opera na //www.opera.com/.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here