Opera Dragonfly je zdaj vse odraslo


Opera Dragonfly, orodje za razvijalce Opera, danes polno prvenec. Zdaj zrele po šesttedenski beta, novi Opera Dragonfly se pojavlja z zbirko orodij za hitrejše, bolj pametno in lažje spletno oblikovanje in razvoj.

Tri razloga, zakaj bi morali razmisliti Opera Dragonfly v vašem spletnem razvojnem arzenalu:

1. Orodja za oblikovalce

Naš glavni tehnološki uradnik je oblikoval Cascading Style Sheets (CSS), zato veste, da imamo rad oblikovalcev. Opera Dragonfly ima celoten del pripomočkov, s pomočjo katerih oblikovalci naredijo bolj veličasten splet. Napredna orodja za izbiro barv omogočajo natančno ujemanje barv in po izbiri teh barv jih lahko shranite v paleto za poznejšo uporabo. V živo lahko preverjate spremembe pisave in sloga ter celo debug Scalable Vector Graphics (SVG).

2. Pojdite na mobilni telefon

Če se resno razvijate za mobilni splet, Opera Dragonfly vam nudi nabor orodij, ki olajšajo mobilni razvoj. Če želite debugirati spletno mesto v mobilni napravi, samo vklopite oddaljeno razhroščevanje. Opera Dragonfly se bo povezal z operaterjem Mobile Mobile in vam omogočil, da napravo odpravite neposredno na napravo. Ampak zakaj se tam ustaviti? Spletno mesto lahko celo razpnete na tabličnih računalnikih, televizorjih ali računalnikih vaših sodelavcev s funkcijo oddaljenega odpravljanja napak. Opera Dragonfly lahko prikrije tudi druge brskalnike, da bi zagotovil večjo združljivost z mobilnimi napravami.

3. Vedno posodobljen

Opera Dragonfly je tisto, kar imenujemo hibridna spletna aplikacija. Kaj to pomeni? To pomeni, da ga ne boste nikoli morali posodobiti, saj se najnovejša različica vedno potegne iz spleta. In vedno bo združljiva z različico Opera, ki jo uporabljate.

Prav tako se glasi: Hitra dejstva o Bitfluxu, zmagovalcu 2.3 GHz spektra

Seveda ima Opera Dragonfly vse ostalo, kar pričakujete v najsodobnejšem orodju, med drugim:

- Inšpektor DOM: Naš priročnik Opera Dragonfly pravi, da je najboljše, "DOM inšpektor je kot vir virov na steroidih." Raziščite dokument in ga uredite neposredno pred vašimi očmi.

- Razhroščevalnik JavaScript: samo ena napačna vrstica in vaš mojstrski skript je v ruševinah. Torej vam olajšamo prehod vaše kode s pogojnimi točkami za prekinitev, globokim pregledom lastnine in ure, da spremenimo celo najbolj skriven JavaScript v stvar lepote.

- Preverite omrežne obremenitve, vire in shranjevanje: Opera Dragonfly potopi v črevo vašega spletnega mesta, da vam pokaže, kako obremenitve, kako piškotki in HTML5 spletno shranjevanje delujejo in kako viri vplivajo na uspešnost in združljivost strani.

"Razvijalci sveta, združite se! Nimate ničesar, kar bi rešili, ampak čas, frustracije in verjetno nekaj las, «je dejal David Storey, glavni spletni odpretnik in produktni vodja za Opera Dragonfly. "Opera Dragonfly je bolj prečiščen, lepši in bolj grozen kot naši prejšnji izdaji. Toda ne vzemite besede za to. Poskusite sami in preverite, ali je vaš dan nekoliko boljši. "

Kako dobim Opera Dragonfly?
Če imate brskalnik Opera, potem z desno miškino tipko kliknite katero koli stran in izberite "Pregled elementa". To je to. Če nimate brskalnika Opera, je brezplačno prenesete s strani //www.opera.com/.

Viri
* Opera Dragonfly priročnik: //www.opera.com/dragonfly/documentation/
* Opera Dragonfly blog: //my.opera.com/dragonfly/blog/
* Opera Dragonfly video: //www.youtube.com/watch?v=BeTzJ-HGLo4

O Opera Software ASA
Opera Software ASA je novo spletno brskanje za osebne računalnike, mobilne telefone in druge omrežne naprave. Operaova platforma za spletno brskalnik je znana po svoji zmogljivosti, skladnosti s standardi in majhnosti, hkrati pa uporabnikom omogoča hitrejše, varnejše in bolj dinamično spletno izkušnjo. Opera Software ima sedež v Oslu na Norveškem s poslovnimi prostori po vsem svetu. Družba je uvrščena na borzo v Oslu pod simbolom OPERA. Več o Opera na //www.opera.com/.

Prav tako se glasi: Etisalat Nigeria hits 3.5m naročnikov

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here