Edini pomemben račun je vaš bančni račun

Od davno časa, ko je bil kralj Nokia, je bil edini račun proizvajalca, ki je bil račun Nokia. Življenje je bilo enostavno. Potem sem moral dobiti račun BlackBerry, ker BBM; in nato račun Apple. Ne spomnim se, v kakšnem trenutku imam Microsoftov račun, ampak jaz sem. Sčasoma pa sem v določenem trenutku prenehal z novimi računi.

Na zadnjem štetju je bilo tam še poplav proizvajalcev, poleg tistih, ki sem jih že omenil. Med njimi so: račun HTC, račun Samsung, račun gostov, račun Mi, račun ASUS, račun Boom in X račun.

Skoraj vsak proizvajalec ima zdaj blagovno znamko storitev, ki zahteva, da ustvarite osebni račun za dostop. Jaz sem za gradnjo zvestobe blagovnih znamk in uporabniških skupnosti. Razvije se, če proizvajalec svojim uporabnikom svojim uporabnikom omogoča dostop do shranjevanja v oblaku, medijskih storitev, ozadij in tem s pomočjo uporabniškega računa. Ni biggie.

Ta stvar v računu postane popolnoma nesprejemljiva, če proizvajalec zahteva, da se prijavite in prijavite, da lahko dostopate do posodobitev programske opreme. Kaj?! Morajo biti nesramni. Če proizvajalec zahteva, da imam račun, da dobim posodobljeno programsko opremo naprave, delajo narobe, in z glasovanjem bom glasoval proti neumnosti.

Resnica je, da res ne želim ustvariti več računov. Imam jih že več. Življenje ni nujno tako zapleteno in preveč. Vidite, kot je dejal Gbenro, je edini pomemben račun mojega bančnega računa. Vse ostalo se lahko premika.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here