OnePlus 3 nas spominja na to starostno razpravo ...

Po vsem čakanju in raznih puščanjih je bil OnePlus 3 končno uveden. Spomnimo se, da je ta telefon prišel s Snapdragon 820 čipom, kombinacijo 16 MP / 8 MP kamero in 6 GB RAM-a. Ta zadnja značilnost je bila najbolj izrazita prodajna točka. Lahko že slivate do stopnje večopravilnosti, ki bi jo moral ponuditi ta telefon, vendar to ni bilo tako.

Zgodnji uporabniki so poročali, da kljub oglaševanemu 6 GB RAM-ja OnePlus 3 v ozadju ni imel več kot 4 aplikacij. Aplikacije se znova zaženejo, ko jih poskusite ponovno odpreti. "Kaj je torej uporaba 6 GB RAM-a?", Vprašali so uporabniki. Izvršni direktor OnePlusa, Carl Pei, je bil zaslišan in njegov odgovor - ostalo je tako, da bi ponudili "najboljšo uporabniško izkušnjo". To je bilo verjetno storjeno, da bi podaljšali življenjsko dobo baterije v telefonu.

Kot bi usoda imela, so geeks na XDA zasnovali način, kako izkoristiti polno kapaciteto RAM-a. Ta celotna drama postavlja več vprašanj o tej vedno dolgi razpravi: Ali res potrebujemo vse te RAM-je? Zakaj oglaševati pametni telefon s 6 GB pomnilnika in ga še utripati? Kakšna razlika bo več RAM-a?

Po drugi strani pa zgodnji pregledovalci trdijo, da je OnePlus 3 odličen izvajalec. Celo drgnjenje ramena z Samsung Galaxy S7. Problem RAM-a je tista, s katero lahko lastnik živi ali se ukvarja z njim.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here