Pregled moči OnePlus 10,000 mAh: celodnevna moč v slogu

PowerBank OnePlus je vse odtenke super. Zgradba je trdna, dizajn je sladek in pakira zid. Z zmogljivostjo 10.000 mAh obljublja, da bodo vaši pripomočki napolnjeni ves dan. Ta model je Silky White in se v roki počuti zelo udobno. Tukaj je moj OnePlus 10, 000mAh Power Bank pregled.

Najprej gor. Ta bančni pogon nima nobenih gumbov. Priključite telefon in samo začne polnjenje. Z njo ni ničesar. Na zgornjem delu naprave sta dve USB priključki, tako da lahko hkrati priključite dva telefona. Med njimi je tudi priključek mikro-USB za polnjenje samega OnePlusa.

Na desni strani so štiri LED luči za prikaz polnjenja. Svetijo in utripajo, ko napolnijo napravo sami ali ko so vaši telefoni priključeni in se zaračunavajo. Ko noben pripomoček ni priključen na njega in morate preveriti trenutni nivo moči, ga preprosto dvignite in jo pretresite. LED indikatorji se prižgejo. Štiri luči pomeni poln napolnjenost. nobena ne pomeni, da je prazna.

Vhod je 5V / 2AMP in izhod na vsakem USB priključku je enak. Prvič, ko smo v omrežje PowerPoint priključili napajanje, je trajalo skoraj pet (5) ur, da bi se popolnoma polnila. No, naprava z zmogljivostjo 10.000 mAh.

Izhod je tudi 5V / 2A, kar je v bistvu enako kot Quick Charge 1.0. Kako se drži, da sem bil ves dan v gorivu?

Veš, kako nikoli ne izklopimo naših telefonov, ko jih zaračunavamo? To pomeni, da je težko reči, da bi morala močna banka 10.000 mAh zaračunati svoj pametni telefon 3000 mAh vsaj trikrat. Dokler se telefon izvaja in uporablja, to ni mogoče. Vendar pa obstajajo dneve, ko sem Nexus 6 težko postavil (dobil je baterijo 3.220 mAh), in sem uspel dvakrat polniti dvakrat in še malo več, preden se izprazni elektrarna. Nexus je bil zaklenjen na 3G in v stalni uporabi skozi vse.

Preberite tudi: Kako prihraniti življenjsko dobo baterije na napravo Windows 10

Upoštevajte, da če hkrati zaračunavata dva telefona, se bo izhod zmanjšal na 1AMP na vrata in tako bo polnjenje počasnejše. Močna banka OnePlus je elegantna, prenosna in zmogljiva. Poskrbel bo za vaše najzahtevnejše potrebe po energiji. Cena je N6.500. Če želite svoje, pokličite Habeeb na +2347088535479 ali 08057845440.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here