Ko greste pametno, je navzdol dolgotrajen!

Tako sem pred kratkim dobil Nokia Asha 210. Resnično je bil zgolj iz muhe. Moja prijateljica se je pred kratkim pridružila Whatsappu in mi je povedala, da je IM-ing iz naprave Asha 200 in sem radovedna: "Kako obvestila delujejo na to stvar?", "Kaj je Whatsapp za S40 izkušnje, kot je? Kateri koli drugačen od izkušnje s sistemom Android / BB? ". To so bila vrsta vprašanj, ki so mi prenašala glavo. Sčasoma sem končal z Asha 210, ker za razliko od 200, Asha 210 ima Wi-Fi.

Že nekaj časa sem uporabil "neumen" telefon in razmišljal, da nikoli nisem kupil naprave Nokia - pred mnogimi leti sem se prisilil Nokia - to je bilo vseeno izven mojega območja udobja, če bi rekel vsaj.

Moram reči, da so me blago vtisnili do zdaj. Ne nujno zato, ker je Asha 210 odlična naprava, ker sem iskreno pričakovala manj. Mislim, v redu je, kaj počne. Poleg tega, da je Nokia še naprej poudarjala, da je "pametni" (to je zelo sporno), ne bi nasprotoval nobeni izbiri tega kot primarne naprave. Ampak zame, ki prihaja iz izkušenj s sistemom Android, je bilo v dihanju navzdol bolečina v rektumu.

Moja prva naloga je bila uporaba brezžičnega omrežja. Ne morem se povezati z življenjem zame! Poznaš te brezplačne / plačane storitve Wi-Fi, kjer se po priključitvi preusmeri na stran za prijavo, ko poženete brskalnik? Je kdo poskušal to početi na napravi Asha 210? Bolečina v rektumu. V omrežjih Wi-Fi ne smem niti začeti prek pooblaščencev. Boste imeli večjo možnost, da naložite fotografije Facebook iz naprave za gorilnike Nokia. Kakorkoli že, lahko sem se naročil na 10MB / 24-urni podatkovni načrt, tako da je bila želja po telefonu v sobi okrnjena.

Prav tako se glasi: Ali se veselite nakupa pametnega telefona Windows Phone 8?

Eden od dobrih stvari, glavni namen, zakaj sem dobil telefon; Whatsapp. To je edina dobra stvar, za katero sem lahko do sedaj uporabljal napravo. No ... pozneje sem ugotovil, da je aplikacija za e-pošto precej dobra in enostavna za namestitev.

Kakorkoli že, bil sem navdušen s Whatsappom za S40, takoj sem ga tweetal o tem:

Moram reči, da sem navdušen nad Whatsappom za Nokia S40 (Asha)

- Muyiwa Matuluko (@MuyoSan) 20. avgusta 2013

Stvar dejansko minimizira in vas opozori na nova sporočila, ko ste brez povezave!

- Muyiwa Matuluko (@MuyoSan) 20. avgusta 2013

Snemanje glasovnih sporočil je prav tako enostavno za Android.

- Muyiwa Matuluko (@MuyoSan) 20. avgusta 2013

Kako ekipa 45 članov osebja (od tega 15 ali več, ki niso osebje), potegne to na 7 različnih platformah, je neverjetno

- Muyiwa Matuluko (@MuyoSan) 20. avgusta 2013

S40, Belle, BB7, BB10, WP8, Android, iOS, Whatsapp je vrhunsko na vseh 7 platformah. Samo 30-ti razvijalci delajo vse svoje delo.

- Muyiwa Matuluko (@MuyoSan) 20. avgusta 2013

Ni treba posebej poudarjati, da sem velik oboževalec Whatsapp. Vsaka naprava, ki bo dobro vodila Whatsapp, je dovolj dobra za začetek.

Asha 210 je vnaprej nameščen s Twitterom in Facebookom. Ne uporabljam Facebookja, zato sem se odločil preizkusiti aplikacijo Twitter.

Aswear, tweeting iz tega telefona je delo. Ampak to moram videti šele čez 3 dni

- Muyiwa Matuluko (@MuyoSan) 20. avgusta 2013

TL samodejno osveži, vendar interakcije ne. Obvestila v omrežju brez povezave vas ne odpeljejo na ustrezen zavihek. Vzdih

- Muyiwa Matuluko (@MuyoSan) 20. avgusta 2013

Kako se ljudje, ki tweet iz te naprave, spopadajo? Vse je zgoščeno in zmedeno. Ne morem slediti mojim TL in interakcijam

- Muyiwa Matuluko (@MuyoSan) 20. avgusta 2013

Preberite tudi: itel A44 Power specs: 4000mAh baterija in dvojna kamera

Zavedam se, da sem verjetno prehitro odpisal Asha 210. Še posebej, ker ga še vedno načrtujem za še nekaj dni (mogoče tedne?), Zato lahko preizkusim Instagraph in nekaj drugih aplikacij. Pravkar sem mislil, da bi moral z vami deliti svojo prvo doživljajsko navzdol, vendar se mi zdi "LASTMA-ish".

Ne vem, morda sem samo jaz. Mogoče sem postal preveč odvisen od pametnih telefonov. Ali sem edina v tej šoli misli:

Kar se tiče mobilnih naprav, ko padeš pametno, gre neumno ali pol-pametno, res je HARD!

- Muyiwa Matuluko (@MuyoSan) 20. avgusta 2013

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here