Olamide praznuje nagrado NEA "Album leta" z Etisalatom Nigerija

Na nedavno zaključeni izdaji Nigerijske nagrade za zabavo v New Yorku, ki je potekala v New Yorku, eden od največjih Nigerijskih rappers in veleposlanik blagovne znamke Etisalat, Olamide, je nagrado podelil za Album leta za album Baddest Guy Ever Liveth .

Raper je pred kratkim obiskal pisarno Etisalata na otoku Viktoriji, da bi z njo slavil svojo nagrado. Prejel ga je Enitan Denloye, direktor, blagovne znamke in komunikacije; Oluwole Rawa, direktorica, potrošniški segment in Adia Sowho, vodja digitalnega medija.

Oglejte si spodnje slike iz obiska:


Zgoraj: direktor, blagovne znamke in komunikacije; Enitan Denloye; Olamid; Vodja, Digital Media, Adia Sowho; Direktor, potrošniški segment, Oluwole Rawa.


Zgoraj: olamid z osebjem Etisalat Nigeria.


Zgoraj: Vodja, dogodki in sponzorstvo, Etisalat Nigerija, Modupe Thani z Olamide.

Etisalat je pred kratkim predstavil posebno ponudbo video zvonjenja, imenovano "Vringo", ki naročnikom omogoča, da prilagajajo svoje melodije klicalcev, tako da jih zamenjajo z videoposnetkom po svoji izbiri, od glasbe, filma in komedije do nogometa in drugih športov.

Če želite imeti Olamidov zadnji videoposnetek »Story for the Gods« kot vaš videoposnetek, preprosto prenesite Vringo iz Trgovine Android Play in poiščite videoposnetek; Da bi ga dobili kot melodijo zvonjenja, od 50296 do 251 iz vaše linije Etisalat.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here