Uradni Twitter za aplikacijo Android na mojem PlayBook

Moj BlackBerry PlayBook mi je bil lep mesec več mesecev. Vendar pa je ena od frustracij, ki sem jo doživela, pomanjkanje uradne aplikacije za Twitter. Tudi če obstajajo aplikacije tretjih oseb, da zapolnijo vrzel, mi niso všeč nobene od brezplačnih, in nisem mogel kupiti nobene komercialne aplikacije iz svetov aplikacij, zahvaljujoč GTBAnk MasterCard, ki me znova in znova pošiljaš.

Jaz sem pustolovec v srcu in tudi tehnično dovolj usposobljen za izvedbo utripajočih ROM-jev in bočnega nakladanja, ne da bi se zlomil znoj. Smo utripali ROM in se zmešati z mojimi napravami od dneva Windows Mobile nazaj v juraški dobi. Vendar pa sem v zadnjem času zelo neradi hodil v te smeri. Ne sprašuj me zakaj. morda se ne poznam sam.

Kakorkoli že, mislim, da se je nekje prejšnji teden končno počutil dovolj frustriranega z manj kot prijetnim izkušnjam s Twitterom na PlayBookju, zato se je odločilo, da bo ob strani naložil nekaj aplikacij za Android.

Kaj je nalaganje strani?
Stranska nalaganja v bistvu pomeni namestitev aplikacije v napravo, ki je ni bila prenesena iz trgovine s programi. V kontekstu, ki ga uporabljam za PlayBook, to pomeni namestitev aplikacij, ki so bile razvite za platformo Android v svoj PlayBook.

Cvrkutati za Android
V nekaj minutah sem imela aplikacijo za Twitter za Android, ki je delovala na mojem PlayBook. Izkušnje so veliko boljše od tistih, kar sem imel s katero koli brezplačnimi aplikacijami za Twitter, ki sem jih že poskusil. Aplikacija naloži celozaslonski način in lahko tweet, preberem moj časovni načrt, spremljam interakcije / omembe, upravljam neposredno sporočila, retweet in tweets. Dostop do nastavitev je tudi tam.

Preberite tudi: Glo EDGE outruns MTN 3.5G

Obstaja ena sila, v katero sem naletel: ugotovim, da povezave ne delujejo. Čitam tweet s povezavo do spletnega mesta, vendar ko se dotaknem povezave za zagon spletnega mesta, se nič ne zgodi. Če tapnete ročico, aplikacija deluje dobro, zunanji URL-ji pa ne delujejo. Ne vem točno, kako dolgo lahko to dopuščam.

V primerjavi z zmogljivostjo, aplikacija Cvrkutati večino časa dela, včasih pa se počuti malo ... kaj je zdaj beseda ... napačno. V takih časih pomikanje ni gladko in snemanje za nalaganje več tweetov, na primer, je bolečina, saj ste na zaslonu obtičali, da bi dobili odgovor. Vnašanje tweeta, še posebej, ko morate urediti besedilo, je lahko nekoliko domiselna.

Opcije?
TweetDeck je bila sprva možnost, vendar je bila verzija, ki sem jo našla, potrebovala račun TweetDeck, kar me ne zanima ustvarjanje. Zato sem ga takoj odstranil. Samo v primeru, da imate v celoti funkcionalno aplikacijo za Twitter, ki jo obrnete na svoj PlayBook, prosim, holla pri meni. Rad bi poskusil.

V tem času upamo, da bo BlackBerry OS 10 dobil uradno podporo od Twittera in drugih storitev.

PS: Seveda se zavedate, da če niste že sledili Mo na Twitterju, ste popolnoma zastareli; kajne?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here