Uradni UCWEB 7.0 Brskalnik prihaja

Zahvaljujoč novicam, ki ga je predstavil Wap Review, vam lahko povem, da je zdaj na voljo uradna angleška različica UCWEB 7.0. UCWEB je priljubljen mobilni brskalnik, ki je na voljo za naprave Symbian, Windows Mobile in Java.

Dennis Bournique iz programa Wap Review je zagotovil nekaj informacij o tem, kaj naj pričakujejo od različic S60 in Java UCWEB 7. Vzeli smo UCWEB za spin na Windows Mobile Standardu in prišli so do razočaranja.

Najprej smo poskusili s prenosom prek računalnika in s pomočjo čarovnika za izbiro telefona smo našli različico za Samsung B7320 in jo prenesli, nato pa jo prenesli v telefon. Ko smo začeli z namestitvijo, smo dobili neuspešno napako pri namestitvi.

Torej, poskusili smo prenesti telefon. Ponovno, prenos je delal v redu. Namestitev je šla tudi preveč. Vendar vsakič, ko smo zagnali brskalnik, smo dobili sporočilo o napaki, da je prišlo do težave z UCWEB.exe.

Nikoli nismo uspeli teči še enkrat. Zdi se, da UCWEB 7.0 še vedno potrebuje nekaj tweakinga. Spomnimo se, da smo imeli nekaj začetnih težav z uporabo različice 6.3 prej, vendar je zdaj v redu - in si drznemo reči, da ga imamo tukaj v Mobility Nigeria.

Prenos:
Prenesite UCWEB 7.0 preko računalnika.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here