Off-Road z Opera Browser Beta (Webkit)

Opera brskalnik beta je popolnoma prenovljen brskalnik, ki temelji na spletu. Opera je nedavno napovedala, da se je odmaknila od svojega lastnega Presto-ovega motorja, ki ga uporabljajo za svoje brskalnike in namesto tega uporabljajo Webkit. Webkit je isti motor, ki upravlja brskalnike Symbian / Belle, iOS Safari in lastne brskalnike Android. Nov brskalnik Opera Mobile ima tudi nov uporabniški vmesnik. Vzel sem ga za hitro vrtenje na Sony Xperia P in nekaj posnetkov zaslona in komentarjev za vas.

Ko sem zagnal brskalnik, sem bil predstavljen s strani za dobrodošlico, ki mu sledi vrsta uvodnih strani, ki podrobno opisujejo funkcije brskalnika.

Način vožnje izven cest, ki ga je mogoče omogočiti ali onemogočiti, kot želi uporabnik, promet prek strežnikov Opera, stiskanje podatkov in pospešitev časa nalaganja strani. Opera je dobro znana po tem.

Tu je tudi dobro znana funkcija Speed ​​Dial.

Opera Discover vam pomaga najti uporabne stvari na internetu iz priporočil Opera.

Po uvodnih straneh sem bil predstavljen z menijem za hitro izbiranje, kar je obremenjeno, ko se zažene nov zavihek. Vsako spletno mesto, ki ga obiščete v brskalniku, lahko dodate v meni Hitro izbiranje.

Brskanje s karticami je na voljo tukaj, tako da pritisnete ikono »Tabs« poleg naslovne vrstice na vrhu brskalnika. Res lepo izgleda. Stran, ki ste jo ogledali, je prikazana v ozadju, medtem ko so prikazni jezički predstavljeni v ospredju na vrhu menija.

Brskanje z zavihki vključuje možnost, da odprete zavihke za zasebno brskanje.

Opera beta beta ponuja shranjevanje strani za branje brez povezave, zgodovino, med drugimi standardnimi cenami.

Prav tako se glasi: Gionee F103B Specifikacije & Cena

Na voljo je tudi možnost, da določite, katera država potrebuje priporočila za (v operi Discover), vendar je Južna Afrika edina afriška država, ki je tam navedena. Bummer. Ne, da je tam veliko pokritih držav. Štelo sem samo osemindvajset (28).

Še vedno na storitvi Discover, obstaja možnost, da izberete »Global«, čeprav. Izberete lahko katere kategorije (z oznako »Top Stories« za prejemanje priporočil). Ikone s sivino iz zgornjega zaslona so kategorije, ki sem jih izbral.

Zmogljivost, verjetno je prezgodaj, da se odločite za operacijski brskalnik Opera, vendar se zdi, da se začne počasi zagnati, ko prvič zaženete spletno stran, vendar je celotna hitrost dobra in prikazovanje je v redu. To je brez možnosti Off-Road Mode.

V načinu Off-Road, nisem bil hitrejši, čeprav je to morda samo zaradi dejstva, da je spletno mesto MOBILITY, ki sem ga naložil, optimizirano za mobilno telefonsko omrežje, zato ni mogoče veliko stisniti (preveri naše mobilne storitve optimizirane spletne strani). Oblikovanje strani in oblikovanje strani je še slabše. To je tisto, kar izgleda na domači strani MOBILITY v načinu Off-Road:

Upoštevajte, kako je zgornja navigacija izkrivljena z vsemi zapravljenim prostorom. Upoštevajte tudi, kako se logotip več ne prilega na stran. Juk. Všeč mi je, da je stran prikazana v načinu izven cest.

Ta različica brskalnika je beta, tako da ni nobenega biggieja. Izgleda sveže in ponuja tradicionalno Opera prednost stiskanja podatkov. Seveda povprečni uporabnik ne ve ničesar o motorjih za preoblikovanje in prehod z Presto na Webkit je tehnološki žargon zanje. Odprl bom oči za pravi začetek in upam, da bom Opera ogledal kul stvari s tem. Če ne, bi morali poleg stiskanja strežnika vprašati, kakšno je bilo preoblikovanje v Webkit.

Prav tako se glasi: Glo zmanjšuje storitve Blackberry Service za 42%

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here