Prvi razlog, zakaj podjetniki ne uspejo?

Zjutraj sem naletel na članek, ki je tako na mestu, ki ga moram samo deliti. Ne; prvi razlog, zakaj podjetniki ne uspejo, morda ni pomanjkanje osredotočenosti ali pomanjkanje dobrih idej, ali ker se predčasno odnehajo ali katera od slavni stvari, ki ste jih slišali. Resnično sem prepričan, da odgovor, ki ga ta članek ponuja, je to. Tukaj je odlomek:

Peter trdi, da so lažne laži številka 1, ker podjetniki ne uspejo. Ne zato, ker vam govorijo laži, ste slaba oseba, ampak zato, ker vas lažni pljuči iz sedanjosti, ki vam preprečujejo, da bi se soočili s tem, kar se resnično dogaja v vašem svetu. Vsakič, ko preveč poročaš o meritvah, podvoji stroške, manj kot iskren s stranko ali članom vaše ekipe, ustvarjate lažno resničnost in začnete živeti v njej.

Poznate pravo pot do sprejemanja in izbire drugega, pri tem pa izgubite nadzor nad situacijo. Zdaj, namesto da bi se spopadali s težavo, moraš uničiti laž. Poznam ljudi, za katere se zdi, da so preživeli svojo celotno kariero, ki napihujejo resnico, in se borijo, da bi izpolnili pričakovanja, ki so jih postavili.

Preprosto rečeno, ko lagamo, ustvarjamo lažno resničnost, v katero moramo zdaj živeti. Zelo kontraproduktivna in zelo jasna pot do neuspeha. Podjetje, ki se izvaja z lažnimi meritvami in številkami, je tisto, ki je zagotovo neuspešno. Ležanje morda ni ravno prvi razlog, zakaj podjetniki ne uspejo, vendar stavim, da je blizu.

Prav tako se glasi: Andela zaposluje mlade ljudi, da spremenijo svet

Ali preberite celoten članek, presenetljivo velik strošek sporočanja majhnim lažem.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here