Ntelova VOXHD aplikacija vam bo omogočila klicanje in besedilo prek LTE

Nigerijski ponudnik omrežja 4G / LTE je pravkar objavil novo aplikacijo za uporabnike Android pametnih telefonov. Omogočil bo naročnikom Ntel klicanje in pošiljanje besedil prek mobilnega omrežja 4G / LTE. 4G LTE je samo podatkov, zato klicev in besedilnih sporočil ni mogoče prenesti na njej. Zato je aplikacija, kot je ta, bistvena za uporabnike 4G.

Druga možnost, da se glasovni klici lahko prenašajo na omrežje 4G LTE, je VoLTE. Toda vsi 4G pametni telefoni podpirajo to.

Ntel pravi, da bo njihova VOXHDova aplikacija ponudila kristalno jasen glasovni ukaz z visoko ločljivostjo prek LTE (VoLTE) za uporabnike, SMS prek LTE in druge tradicionalne funkcije, ki se pričakujejo od mobilne govorne storitve. To bo močno odpravilo omejitve, s katerimi se soočajo uporabniki v omrežju ntel.

Značilnosti aplikacije ntel VOXHD

Aplikacija VOXHD bo združljiva s sistemom Android 4.0 navzgor in storitev bo delovala samo na združljivih karticah ntel SIM. Aplikacija je prijazna do uporabnika s preprostim uporabniškim vmesnikom. To bo globoko vključiti s stiki v telefonu. Trenutno je na voljo samo za uporabnike Android. Različica iOS je v delih.

Prenesite aplikacijo ntel VOXHD iz trgovine Google Play HERE.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here