Zdaj govoriš ... ampak ali gre samo za pogovor?

Ta članek je bila obveščena z medijsko vojno med novim GSM ponudnikom, Etisalatom, katerega rally jok je "Zdaj govoriš" in MTN, ki je začel novo medijsko kampanjo z jahačem, "veliko več kot govori". Očitno je to odgovor MTN na Etisalat.

In MTN ima točko, moram priznati. Da; trenutno ima Etisalat eno najnižjih glasovnih tarif na trgu. Jaz pravim "eno najnižjih", ker je v resnici Zain najnižji, ki ponuja naročnikom 39 kubo na sekundo za klice v zahodni regiji.

Kot taka je Etisalatova 40kobo na sekundo sklenila pogodbo z drugo domeno. Še vedno pa ni vse o pogovoru. Medijski plaz MTN je med drugim preusmeril med seboj neprekinjene podatkovne storitve Y'ellow omrežja.

Videokamera MTN 3.5G, brezplačen mobilni internet, podatkovna kartica 3.5G, brezplačne polnočične klice (v primerjavi z Etisalatovimi 10k na sekundo v istem času) so med karticami, ki jih MTN daje na mizo.

Zelo zabavno je gledati, in najbolje je, da je zmagovalec naročnik. Etisalat ne bo zmagal. Ne bo niti Zain niti Glo. Končni uporabniki se bomo nazadnje smejali. Čeprav nisem prerok, zagotavljam vam, da lahko to vzamete v banko.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here