Zdaj si lahko privoščite Katero želeno telefonsko številko

Pred nekaj meseci smo naredili članek, ki vas je vprašal, katere telefone želite, če stroški ne bi bili problem. Vaši odgovori so nam pokazali, da dejansko obstaja tržna priložnost, ki bi jo lahko izpolnjevali. In ravno to počnemo zdaj.

Mobilnost Nigerija je stopila na ploščo, da bi vam olajšali, da bi dobili telefone vaših sanj prek našega novega izdelka, imenovanega The Phone Club . Medtem ko smo v zadnjih dveh letih ponudili plačila obrokov v majhnem obsegu - in tako smo lahko izpraznili gube v sistemu - zdaj ga odpremo za javnost.

Kako deluje
V bistvu se pridružite našemu klubu (pristojbina za registracijo / obdelavo). Ko obdelamo vašo prijavo (7 dni), ste pripravljeni začeti kupovati telefon po obroku.

Polovica stroškov ciljnega telefona je potrebna kot depozit, ravnovesje pa se lahko razširi čez največ šest (6) mesecev. Radi bi vam dali daljše obdobje ponovnega plačila, vendar mislimo, da je najbolje, da stvari ohranjamo za zdaj. Sčasoma bomo podaljšali načrt ponovnega plačila članom, ki se izkažejo za kreditne vrednote.

Dobra novica je, da vaš iPhone s svojim telefonom, Desire, Galaxy S, Blackberry Torch ali N8, vaš telefon sanj ni več zunaj vašega dosega.

Seveda veljajo določila in pogoji, vendar ti izrazi niso skriti. Pojdite na uradno stran VIP članstva za popolne podrobnosti.

Prav tako se glasi: Zemlja potrebuje super junaka; Mošusni plamenec morda ni slaba ideja

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here