Zdaj lahko potniki na postaji Mumbai Central uporabljajo brezplačen brezžični internet

Centralna postaja Mumbai je glavna železniška postaja, ki služi kot glavna postaja lokalnih in medkrajevnih / hitrih vlakov, ki povezujejo različne destinacije predvsem v državah na severu, vzhodu in severovzhodnem delu Indije. Takšna zasedena točka postanka pogosto pomeni, da morajo potniki nekaj počakati. Kaj je storil Google, je postaja vzpostavljena brezplačno, hitri Wi-Fi na postaji, tako da so tisti, ki so mimo, lahko produktivni ali zabavali brez omejitev.

Google pravi, da bodo potniki lahko brezplačno pošiljali in prejemali e-poštna sporočila, prenesli igre in pretakali HD video na svojih pametnih telefonih, tabličnih računalnikih in prenosnih računalnikih. Tudi za ohranitev kakovosti storitev za vsakogar bo prišlo do rahlega zmanjšanja hitrosti po prvi uri uporabe. Ta pobuda se bo ponovila na 100 železniških postajah po vsej Indiji. Na progi se nahajajo postaje Alahabad, Jaipur, Patna in Ranchi.

Potniki, ki se ustavijo v Mumbaiju, morajo poiskati omrežje "RailWire Wi-Fi" v nastavitvah Wi-Fi, ga izbrati in slediti postopku za nastavitev.

  1. Odprite railwire.co.in v naslovni vrstici brskalnika
  2. Vnesite svojo indijsko številko mobilnega telefona in pritisnite »Prejemaj SMS«
  3. Prejeli boste SMS s 4-mestnim OTP. Vnesite to prijavo v omrežje Wi-Fi in pritisnite »Končano«.
  4. Videli boste zeleno kljukico in sporočilo, ki pravi, da ste na spletu. Zdaj lahko brskate.

Kot je razvidno iz postopka prijave, je indijska številka mobilnega telefona potrebna za dostop do kode za dostop do vaše naprave. Dneve mobilne številke kot sredstva identifikacije in avtentifikacije so tukaj že. Kakorkoli že, če nimaš nobenega posla na Mumbai Central Station, moraš zdaj biti zelen z zavistjo.

Prav tako se glasi: TECNO Nigeria teases prihajajoči pametni telefon

Hvala za EyeBeeKay za nasvet!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here