Zdaj lahko uporabniki mobilnih spletnih mest naložijo in delijo datoteke

Zjutraj sem obiskal spletno mesto WapReview in naletel na novico, ki jo je objavil Dennis Bournique o novi mobilni storitvi za izmenjavo datotek z imenom QFS.mobi. Po Dennisu je QFS.mobi:

... storitev brezplačnega prenosa gesel za mobilne naprave s čistim mobilnim prijaznim vmesnikom, brez časovnikov in minimalnih oglasov. Omogoča vam prenos, gostovanje in skupno rabo datotek (do 10 MB) s svojega mobilnega telefona. Datoteke lahko prenese vsakdo ali zaščiten z geslom.

Po nalaganju datoteke vam je dodeljena edinstvena povezava za prenos in možnost povezave s povezavo SMS ali e-pošto. Datoteke, ki niso prenesene v 30 dneh, bodo izbrisane.

Naložite lahko s katerega koli telefona, katerega brskalnik podpira atribut "datoteke" html vhodne oznake (ki omogoča brskanje po funkcionalnosti datoteke). Vključno z iPhone, Windows Mobile, najbolj Nokias in Opera Mini, Bolt ali UCWEB (na telefonih s podporo JSR 75). Presenetljivo je, da nobena različica brskalnika Android ne podpira brskanja po datoteki. Rešitev za uporabnike Android je uporaba Opera Mini 4.2, vendar bi si mislili, da bi sodoben odprtokodni operacijski sistem pametnih telefonov, kot je Android, podpiral tako osnovno html funkcijo.

Vsakič, ko se datoteka prenese, se njegova razpoložljivost podaljša za nadaljnjih 30 dni. Naložene datoteke so lahko tudi zaščitene z geslom, tako da jih ni mogoče prenesti samo kdorkoli.

Bil sem presenečen nad branjem, da vgrajeni brskalnik Android nima brskanja po funkcionalnosti datotek. Ker so vsi v pisarni slišali nad Samsung Jet, sem naložil QFS.mobi na brskalniku Dolphin, da vidim svoje zmogljivosti v zvezi s tem.

Prav tako se glasi: Ali sem z zaupanjem priporočam Windowsphone nad drugim OS?

Brskalnik Jet-a se je povzpel na nalogo in lahko prenesem sliko, ki smo jo prej prejeli z 5-megapikslovno kamero Jet-a.

Po nalaganju so mi bile predstavljene možnosti za kopiranje povezave, pošiljanje SMS-a ali pošiljanje e-pošte. Lepo.

Tukaj je povezava za prenos QFS.mobi za sliko, ki sem jo prenesla: //qfs.mobi/f67. Ne poskušajte prenesti, če ne izvajate načrta svežnja. Je več kot 2MB datoteka velika, ki je izdelek kamere s 5 milijoni slikovnih pik.

Tukaj je nekaj posnetkov zaslona, ​​ki prikazujejo postopek:

Prenos datoteke v procesu po izbiri slike preko vgrajenega upravitelja datotek Jet
Nalaganje končano
Po nalaganju se prikaže URL povezave in možnosti kopiranja, sporočila SMS ali e-pošte

QFS.mobi je vsekakor URL za zaznamek za tiste priložnosti, ko ste zunaj in o tem, in za prenos potrebujete posebno sliko ali sliko za prijatelje in / ali poslovne sodelavce.

Pozor: ne naložite velikih datotek, razen če ste na internetnem načrtu s svežnji.

Novice Vir: WapReview.mobi

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here