Nič ni narobe s tem, da je najpametnejša oseba v sobi

Vdelana slika pravi: "Če ste najpametnejša oseba v sobi, ste v napačni sobi". Igrajmo to dobesedno v scenariju, v katerem ugotovim, da sem najpametnejša oseba v sobi. Predpostavljamo tudi, da se vsi v sobi strinjajo z besedami v dobesedni obliki. Torej, tukaj sem v napačni sobi in zato moram oditi, da najdem drugo sobo, kjer nisem najpametnejša oseba.

Z mojem izstopom, Abubakar postane najpametnejši človek v sobi, in tako pušča tudi iz istega razloga, ki sem ga zapustil.

In zdaj je Ngozi, ki je najpametnejša oseba v sobi. Zdaj je tudi v napačni sobi in tako zapusti.

Samo za Spencerja, da bi odkril, da je zdaj najbolj pametna oseba v sobi ... ..

Ali sledite zaporedju? LOL. Kmalu bo ta prostor prazen. In vsaka druga soba, na katero se vsaki izstopi, bo tudi prazna. In cikel se bo spet ponavljal. Ampak potem ste dovolj pametni, da veste, da se beseda ne sme razumeti dobesedno; kajne?

Ni nobenega zločina v dobesedno najvarnejši osebi v sobi. Ne morete se opravičiti, ker ste bolj briljantni kot ljudje okoli vas, če ste res. Ne bojte se, da bi delili svoje znanje in se odločili za oder. Samo ne postanite show-off. Nihče ni všeč prikrivanja. Obstajajo časi, da je v redu, da mirujejo in pustite drugim, da sprejmejo sijaj.

Preberite tudi: iMose XII specifikacije in cena

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here