Nokia Ovi Mail in klepet zdaj powered by Yahoo

Če ste uporabnik Ovi Maila, je Nokia napovedala, da storitev zdaj uporablja Yahoo !, in se je začel proces selitve uporabnikov pošte v nove izkušnje.

Z Yahoo! zdaj napajajo Ovi Mail in Chat, uporabniki dobijo hitrejšo in močnejšo izkušnjo po pošti z novimi funkcijami, ki izboljšajo vašo e-poštno izkušnjo. Poleg tega bodo uporabniki klepeta prvič lahko doživeli klepet na spletu! Prav tako lahko uporabniki Ovi Mail ali Chat zdaj uporabljajo svoj račun Nokia ali Ovi, da se prijavijo v druge Yahoo! storitve, kot je Yahoo! Novice ali finance.

Mail powered by Yahoo! se že izvaja, lahko pa takoj začnete uporabljati posodobljeno spletno izkušnjo na //mail.ovi.com. Čeprav lahko takoj uporabite vse nove funkcije, morda opazite, da ne vidite vseh svojih e-poštnih sporočil ali stikov takoj. Nokia pa vam zagotavlja, da so vsi vaši podatki varni. Razlog, da tega še ne boste videli, je posledica dejstva, da lahko migracija traja do nekaj tednov.

Lahko boste pošiljali in prejemali e-poštna sporočila in v celoti uživali v novih izkušnjah, vendar pa lahko traja nekaj dni, da si ogledate vse svoje stare e-pošte, seznam stikov ali nastavitve računa. Ko bodo vaši podatki v celoti preseljeni v Yahoo !, boste prejeli e-poštno sporočilo družbe Nokia.

Če še niste sprejeli pogojev storitve, ni prepozno. Pojdite na //mail.ovi.com in sprejmite. Imate 90 dni po začetku migracije 6. aprila 2011, da svoje e-pošte in kontaktne podatke povlečete v nove izkušnje. Po teh 90 dneh se lahko še vedno pridružite, čeprav brez predhodnih podatkov.

Prav tako se glasi: Ocenjevalci telefonov: za Mister Mo ni temne skrivnosti

Vir

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here