Nokia, še vedno se motite s posodobitvijo Anna

Dragi Nokia,

Majhen uvod je lahko v redu, tako da lahko razumete položaj, iz katerega pišem.

Za večino svojega mobilnega življenja sem bila zvesta stranka Nokia. Od več kot 60 mobilnih naprav, ki sem jih uporabljal, je bilo več kot 30 oseb Nokia. Natančneje, že več let sem Symbian router. Zaželjen sem z imenom »Symbian Inside«. Mislim, da sem izumil besedo.

Ne samo Symbian. Nadaljeval sem z dediščino Komunikatorja. Uporabil sem 9210i. Potem je 9500. Preskočil 9300 in dobil tudi E90, ko je prišel ven. Trenutno imam E7, ki je mimogrede darilo od vas (vsaj vaša operacija Zahodne Afrike). Oh, kupil bi E7, tudi če mi niste poslali. Jaz sem tako navdušen Symbian Communicators.

Vidite, smo dragi prijatelji. Zato moram vam povedati resnico: z napako Symbian Anna posodobite programsko opremo.

Na kratko si predstavljate milijone lojalistov, ki so šli ven in kupili telefon Nokia N8, C7 ali E7, ki so gledali te videoposnetke v spletu Anna ali pa zamislili svoje prijatelje, ki so pravkar prišli na zabavo z E6 ali X7, ko so uživali in pokazali Anin nove lastnosti.

Predstavljajte si tudi uporabnike starejših Symbian ^ 3 naprav, ki še vedno uporabljajo precej zmogljiv, a počasen in skriti spletni brskalnik, medtem ko starejši uporabniki Symbian S60 v3 in v5 že uživajo v novem brskalniku Anna na svojih napravah.

Najslabši del je, da nove naprave C7, N8 in E7 zdaj pošiljajo z njim na njih. Torej, neki kupec danes kupi N8 in ima Anno, medtem ko so tisti, ki so jo kupili pred štirimi meseci - tisti, ki ste zadrževali poslovanje do danes - še vedno obtičali na S ^ 3?

Prav tako se glasi: Apple za zagon Ne moti med vožnjo

Zakaj se vam zdi, da bi se tako zmešali z vašimi najbolj lojalnimi uporabniki?

Kje poskušate prodati več novih naprav? Če je tako, se premaknite. Ali ne bi bilo bolje posodobiti obstoječe naprave Symbian ^ 3 z Anno najprej, potem lahko uporabniki teh posodobljenih obstoječih naprav priskrbijo močne napotitve in priporočila iz usta?

Predstavljajte si nešteto število blogerjev, delavcev, vodilnih delavcev in geeks, ki bi vam omogočili nekaj brezplačnega dodatnega obveščanja, če bi bila prej na voljo samo Anna.

Obstajajo tisti, ki so našli kramp za Anno na N8. Tudi jaz imam N8 (znova, še en odličen dar od vas), vendar Lawd ve, da ne želim razveljaviti moje garancije ali tvegati, da ga bom pregrešil z uporabo kramp.

Dragi prijatelj, ne vem, kaj razmišljate, toda vse je narobe. Prosimo, da lastniki N8, C7 in E7 počakajo do konca avgusta za Anno? Ali veš, kako je to večno daleč? Plus, s svojim zapisom o zapoznelih posodobitvah, da EDD lahko pomeni tudi "konec septembra". Noben prekršek ni pomenil.

Upam, da ne boste uporabili te iste fan-zamore strategije za vaše prihodnje naprave WindowsPhone. To bi pomenilo, da se ni veliko spremenilo.

Medtem je rečeno, da je ptica v roki vredna dva v grmu. Pri potrošniškem govoru bi to pomenilo, da bo kateri koli telefon in / ali platforma, ki je na voljo, vredna dveh prihajajočih. Zdaj mi je dolgčas. Dolgčas je trden. In moje oči gledajo v nekaj ponudb vaših tekmecev, ki so zdaj v roki. Anna je še vedno v grmovnici za večino uporabnikov Symian ^ 3.

Preberite tudi: Specifikacije Alcatel Orange Klif

Vaša krivda je, če preči več vaših navijačev, kot je to storilo v zadnjem času. Vseeno imam rad Symbian, vendar sumim, da me obupno poskušate odtujiti in mnoge druge, ki živijo na samem vrhu mobilne tehnologije.

PS: Prosim, znebite se teh EDoF kamer v svojem vodilnem in visokem razredu. Canonovi fotoaparati EDoF imajo lahko svoje lastnosti za podobnost uporabnikov, toda za geeky, high-leteče in vrhunske tipe, ki se razvajajo na vaših vrhunskih napravah, so te novofangirane kamke kisel okus v ustih. Samodejni poudarek prosim!

To pismo je že predolgo, če pa vam prijatelj ne bo povedal resnice, morate poiskati nove prijatelje.

Ostanem vam prijatelj in zvest fan (tudi če je malo počasno zdaj),

Gospodična mobilnost

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here