Nokia West Africa partners MobilityNigeria

Nokia West Africa je na dosegu MobilityNigeria izkoristila svoje ciljno občinstvo v Nigeriji in drugod. To partnerstvo bo vzpostavilo poseben oddelek na spletnem mestu Mobility Nigeria (imenovan "Nokia Rave").

To bo omogočilo dostop Nokia za objavo novic, informacij in podpore njihovim strankam po vsej državi in ​​izven nje na Mobility.com.ng. Nokia tudi občasno ponuja promos preko Nokia Rave.

Nokia ima daleč največji tržni delež obeh značilnih telefonov in pametnih telefonov na trgu mobilnih telefonov v Nigeriji in si prizadevajo, da se utrdijo na tem močnem položaju. Zavezanost družbe Nokia k razvoju mobilnega ekosistema v Nigeriji je v zadnjih nekaj mesecih zaznamovala mobilni velikan, ki je uporabnike in razvijalce zanimal na različne načine.

Nokia je bil tudi prvi mobilni proizvajalec, ki se je pozitivno odzval na poziv MobilityNigeria za mobilne blagovne znamke, prodajne posrednike in trgovce na drobno, da bi zagotovil posojilne naprave za pregled tukaj na Mobility.com.ng. Finsko podjetje je preseglo pričakovanja že s tem, da so na voljo dve vrhunski napravi Symbian, Nokia N8 in Nokia E7.

Prejšnji teden je v telefonskem klepetu z Yomi Adegboye, izdajateljem mobilnosti Nigerija, upravitelj komunikacij Nokia West Africa napovedal, da bi Nokia tudi radi, da bi Nokia E7 na voljo za prednaročilo prek spletne strani MobilityNigeria. Yomi je prejšnji teden postal ponosni lastnik čisto novega modela E7, ki ga je pridobil od družbe Nokia, zaradi česar je eden izmed prvih posameznikov v državi, ki je lastnik vodilne naprave.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here