Nalaganje Ovi Store v storitvi Nokia je doseglo 3 milijone na dan, ko so se zvišale podpore za razvijalce

Nokia je objavila, da je Ovi Store dosegel 3 milijone prenosov na dan, mejnik, ki ga je spodbudilo globalno povpraševanje, in nedavno posodobitev, ki uporabnikom nove Symbian družine pametnih telefonov daje prijaznejši izgled in občutek ter bolj priljubljene aplikacije in igre.

Zanimanje razvijalcev za platformo Symbian je tudi v zadnjih 12 mesecih prišlo do več kot 400 000 novih razvijalcev, ki so se pridružili Forumu Nokia.

"Ovi Store je na močni poti, ki jo poganjajo nove aplikacije in igre od vedno večjega števila partnerjev in več kot 250.000 novih uporabnikov, ki se vsak dan prijavijo na Ovi, " je povedal Tero Ojanperä, izvršni podpredsednik, Services, Nokia. "Število dnevnih prenosov se je od septembra povečalo s približno 2 milijona na 3 milijone. Predvidevamo, da se bo naš napredek nadaljeval, saj smo pravkar začeli pošiljati nove pametne telefone Symbian. "

Osebno sem ugotovil, da je trgovina Ovi znova in znova koristna, ne le za prenos brezplačnih aplikacij, ampak tudi za plačljive aplikacije. Sprejete debetne / kreditne kartice izdane v Nigiji. Samo včeraj sem kupil JoikuSpot Premium 3.0 kar na mojem Nokia N8, in to je bilo nemoteno delovanje.

Preberite celotno sporočilo za javnost.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here