Nokia posodablja posodobitve Beta Labs za fotoaparat N8

Poleg posodobitve Symbian Anna je Nokia objavila tudi posodobitev fotoaparata, ki dodaja več izboljšav svetovnemu nespornemu fotoaparatu do danes, N8. Izboljšave vključujejo:

  • Neprekinjeno samodejno ostrenje v video načinu
  • Hitrejša hitrost
  • Bolj intuitiven vmesnik
  • Večji videoposnetek (pri 30 sličic na sekundo)
  • Izboljšave učinka zmanjševanja učinka rdečih oči

Ta posodobitev je na voljo samo prek Nokia Beta Labs. Če želite prenesti to posodobitev, se boste morali prijaviti z vašimi podatki o računu Nokia.

Zakaj Beta Labs?
Tukaj je odgovor Nokia:

Preprost odgovor je bil, da smo resnično želeli nadaljevati s fotoaparatom Nokia N8, vendar ga nismo hoteli povezati s prihodnjo izdajo posodobitve programske opreme. Zato smo se odločili, da to posodobitev ustvarimo prek našega kanala Beta Labs, da bi jih čim prej prenesli, kar se je zdelo najboljši način za to. Istočasno pa lahko uporabite orodja za razpravo Beta Labs za zagotavljanje povratnih informacij, ki jih želimo uporabiti za tekoči razvoj.

Tudi ta posodobljena aplikacija vam bo znana, vendar je veliko hitrejša in bolj intuitivna. Če preklopite stikalo za način videoposnetkov / fotografij v zgornjem levem kotu, je na desni strani zagotovljena dodatna reža, ki smo jo uporabili za neposreden dostop do načinov priloznosti iz iskala, v primeru videoposnetka pa je nadomestilo za osvetlitev na voljo namesto kontrola bliskavice za neposredno dostopnost.

Toda izboljšave, ki ste jih najbolj želeli, so 30fps video in neprekinjeno samodejno ostrenje.

Če ste zainteresirani za vse podrobnosti, si lahko preberete celotno sporočilo za javnost tukaj: odprta je beta test Nokia N8 kamere mega-update. Če želite to preskočiti, takoj pojdite na Nokia Beta Labs.

Prav tako se glasi: pritožba potrošnikov: Blackout Blackout

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here