Nokia postavlja Nigerija na zemljevid; Nokia N8 je na voljo po naročilu

Kadarkoli preberem novice o proizvajalcih mobilnih telefonov, ki sproščajo nove naprave, je malo frustrirajuće, ker nobena od teh naprav ni na voljo po naročilu iz Nigerije. Ampak sem vesel, da se bo vse to spremenilo.

V skladu z današnjo izdajo The Guardian Newspaper, Nokia naj bi sprostila pričakovan telefon Nokia N8 v Nigeriji in še bolje je dejstvo, da ga je mogoče predhodno naročiti od tod. Nokia Head of Communications Zahodna Afrika, g. Osagie Ogunbor, je izjavil, da bo pametni telefon N8 najprej na voljo premiumnim potrošnikom, ki predajo naročilo za N8 na spletu ali v prodajalnah Nokia. V isti izjavi družbe Ogunbor je opozoril, da bodo najpomembnejši naročniki Nokia najprej dobili slušalko, preden jo postanejo na voljo na splošnem trgu.

Zgodnje uporabnike, ki želijo zgodaj prevzeti telefon, lahko na spletu na spletnem mestu na spletnem naslovu www.quickteller.com/nokian8 naročite na spletu. Prednaročilo N8 bo vaš bančni račun vrnil samo za N79, 999.00. Za visoko določeno napravo, kot je N8, to zveni kot posel!

Poleg tega, da imajo najnovejšo različico najnovejše trgovine Ovi in ​​brezplačne storitve zemljevida Ovi, bodo lahko tudi stranke BTBank opravljale skoraj vse svoje bančne transakcije iz svojega N8.

Nokia N8 je multimedijska pošast s funkcijami, ki vključujejo sleek Symbian ^ 3 uporabniški vmesnik, podporo za več touch in resnično večpredstavnost. Ogunbor je tudi pojasnil nekaj edinstvenih lastnosti slušalk, ki jih je poimenoval "najboljši svetovni telefon s kamero".

"Nokia N8 vam omogoča, da posnamete fotografije najvišje kakovosti in posnamete videoposnetke visoke kakovosti v vrhunski jasnosti s kamero 12 MP z optiko Carl Zeiss. Fotografije in videoposnetke lahko urejate na zaslonu in jih izbirate na več načinov za njihovo skupno rabo; prenašate velike datoteke na zunanji trdi disk z USB-on-the-go ali naložite fotografije v družabna omrežja, kot je Facebook, Twitter neposredno od začetnega zaslona. Vse to je dobavljeno v robustnem aluminijastem ohišju v različnih živahnih barvah z realnim steklom 3, 5-palčnim zaslonom AMOLED, je dodal Ogunbor.

Prav tako se glasi: Imate Amazon Christmas z brezplačnimi aplikacijami

Menim, da je to zelo dobra novica. Z Nokia, ki resno zajema nigerijski trg, lahko drugi proizvajalci, kot so Apple ali Android telefon, kot so HTC, kmalu prisotni v najbolj priljubljeni državi v Afriki. Nokia je pravočasno ukrepanje danes po mojem mnenju napovedovalec dobrih stvari, ki bodo prinesle!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here