Nokia Partners CNN; Aplikacija CNN za Nokia je zdaj na voljo

CNN in Nokia sta danes objavila mednarodno sodelovanje na več ravneh, kjer je Nokia postal ključni del CNN-jevih ponudnikov kartiranja, ki svojim bogatim kartiranjem ponuja mednarodno omrežje novic. Sodelovanje izkorišča prednosti podjetij v globalnih novicah, vsebinah, ki jih ustvarijo uporabniki, tehnologijah kartiranja in lokacijah. Sodelovanje je začelo z uporabo 3D zemljevidov Nokia na platformah CNN v nedavnem poročilu o britanski kraljevi poroki.

"To sodelovanje je odlično za nas, saj imata obe podjetji podobno filozofijo pri povezovanju ljudi zunaj meja s kombinacijo prepričljivih vsebin novic in visoko sofisticirane tehnologije, " je povedal Tony Maddox, generalni direktor CNN International. "Mednarodna lestvica vsakega našega podjetja je obseg sodelovanja zelo zanimivo."

"Nokia in CNN sta prepričana, da so novice zdaj mobilne, močno demokratične in jih lahko takoj delijo ljudje po vsem svetu, " je povedal Jerri DeVard, vodja trženja Nokia. "Veseli nas, da CNN želi uporabljati inovativne storitve kartografiranja družbe Nokia za svoje mednarodne platforme za novice, zato smo veseli, da sodelujemo z CNN-om, da bi uporabnikom telefonov Nokia dostavili prepričljivo storitev novic."

Sodelovanje vključuje tudi CNN App za Nokia, ki ponuja mobilni dostop do svetovnega, poslovnega, športnega, zabavnega in tehnološkega poročanja družbe CNN ter pretočnega videa v živo. Aplikacija prav tako omogoča uporabnikom, da delijo CNN-jeve novice prek lastnih družbenih kanalov in sodelujejo v poročevalskem procesu z neposrednim dostopom do CNN-jeve participativne novičarske skupnosti iReport. Aplikacija CNN za Nokia je na voljo v Ovi Store.

Preberite tudi: Kako povečati glasnost med klici v napravah Android

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here