Nokia N9 zdaj odpremo


Espoo, Finska - Nokia N9, namenjen ljudem, ki cenijo izjemno obliko in izdelavo ter najnovejšo tehnologijo pametnih telefonov, se je začel odpremljati kupcem in prodajalcem.

"Ker smo letos napovedali telefon Nokia N9, so povratne informacije, ki jih je prinesel preudaren in navdušen uporabnik pametnih telefonov po vsem svetu, nič manj kot fantastično, " je dejal Ilari Nurmi, podpredsednik marketinga Nokia. "Z inovacijami v industrijskem dizajnu, uporabniškem vmesniku in Qt razvijalski izkušnji, Nokia N9 postavlja vrstico za to, kako naravna tehnologija lahko čuti, in predstavlja prvo v številnih izdelkih družbe Nokia, ki bodo podobne oblike življenja . "

Lepo oblikovana Nokia N9 ima intuitiven uporabniški vmesnik, ki je nadzorovan s preprostim potezom. Brez domačega ključa je več prostora za sijanje aplikacij. Trije domači pogledi - Aplikacije, dogodki in aplikacije v živo - omogočajo ljudem enostavno navigacijo po pametnem telefonu in hitreje dostopajo do priljubljene vsebine. Druge funkcije vključujejo:

  • 3, 9-palčna zaslonka AMOLED iz odpornega proti praskam
    steklo
  • Enostavna združitev z enim dotikom z dodatki, ki podpirajo NFC, kot je brezžični zvočnik Nokia Play 360 in izmenjava vsebine prek tehnologije NFC
  • 8-milijona slikovnih pik Carl Zeiss senzor za samodejno ostrenje in širokokotni objektiv za video in snemanje fotografij visoke ločljivosti ter veliko zaslonko objektiva za odlično delovanje fotoaparata tudi v slabih svetlobnih pogojih; preprosto zajemanje in skupno rabo slik in videoposnetkov s socialnimi omrežji
  • Mobilni internet radio *, z veliko izbiro glasbe zunaj polja in brezplačno plačilo ali ustvarjanje računa, ki je prvič na voljo kot del ponudbe Nokia Music; samo pritisnite igro. In glasba zveni še bolje na prvem pametnem telefonu, ki prihaja z dekodiranjem Dolby Digital Plus in tehnologijo za naknadno obdelavo Dolby Headphone.
  • Brezplačna vožnja ob obrata in navigacija z glasovnimi zemljevidi za več kot 100 držav in več kot 50 jezikov
  • Najboljše aplikacije za družabno omrežje, komunikacijo, zabavo in igre na srečo, ki so prednaložene za brezskrbno doživetje
  • Globalne in lokalne aplikacije, ki so na voljo v trgovini Nokia za nadaljnjo personalizacijo in nove možnosti odkrivanja
Preberite tudi: Če želite kupiti pametni telefon TECNO ...

Nokia N9 je na voljo v treh barvah - črni, cyan in magenta s 16GB in 64GB prostora za shranjevanje, da bo lahko vseboval veliko vsebin in bo v prodaji v državah po vsem svetu.

Ocenjena maloprodajna cena za Nokia N9 16GB in 64GB znaša približno 480 EUR in 560 EUR pred veljavnimi davki ali subvencijami, pri čemer se cene in razpoložljivost razlikujejo od regije do regije in operaterja do operaterja.

Če želite izvedeti več o Nokia N9, obiščite spletno mesto swipe.nokia.com

Vir

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here