Nokia N9 - čarobna izkušnja


Timi Cantisano je glavni urednik mobilnih fanatikov. Napisal je kratek posnetek, ki lepo ustvarja čudovitost modela Nokia N9, in mislim, da je vredno deliti.

Izpisek:

Prvič izkušnja z napravo je čarobna. Čas se ustavi, vse se utihne, srce se upočasni, zadržite dih, ker lahko občutite, da je ta naprava kos zgodovine. Rahlo štrleč izklesan stekleni zaslon je svetel in izjemno sijajen, ki odraža vse in kaj podobnega zelo poliranem dragulju. Barve, ki jih oddaja stekleni zaslon, so barvita, resnična in nepremočljiva v ekstremnih svetlobnih pogojih, kot so sončna svetloba. Zaslon N9 je obdan z črno aluminijasto lupino, ki je mehka na dotik, trdna v konstrukciji in pohvalno zasveti zaslonu zaradi mat črke. Ta zasnova, struktura in stil izstopajo iz dekadence in je nekaj, kar manjkajo od trenutnih ponudb s strani konkurentov.

Tako kot njegova impresivna zunanjost je OS briljanten. N9 je drugačen, se ne zanaša na namenske tipke, temveč se namesto tega opira na swipes in geste, da bi dosegli dejanja. Pogosto swipanje s strani, dna in na vrhu zaslona bo prineslo različne rezultate, zaradi česar bo interakcija z N9 izjemno fizična in intimna. Sčasoma se vaše telo ustrezno odzove in se instinktivno prilega in ves čas ostane OS na poti brez znaka izčrpanosti. Preprosto povedano, OS je hiter, lep in intuitiven. Njen odličen primer ustvarjanja nekaj iz nič, ki je tako znana in drugačna.

Po eni strani je žalostno, da je takšna čarobna izkušnja kot N9 tudi avtobusna postaja vrste. Nato pa Nokia navaja, da bodo elementi UI / UX vključeni v nekatere svoje prihajajoče naprave, zato bi ga lahko videli tudi kot predstavitveni izdelek.

Preberite tudi: Mister Mobility je pregled širokopasovnega modema Airtel in storitev 3.75G - prvi del

Resnica je povedala, da na trgu ni nobenega drugega pametnega telefona, kot je Nokia N9. Vesel sem visoka nebesa, ki jih imam in uporabim to zelo osupljivo zbirko.

Ali uživate v celotnem članku Timi: Nokia N9: odšel v 60 sekundah.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here