Nokia N8 lahko brska po datotekah na Flash Drive On-The-Go

Najnovejše novice, ki prihajajo na multimedijsko pošast Nokia N8, je, da se lahko uporablja kot računalnik za brskanje po datotekah v pogonu Flash ali drugem telefonu, kot je Nokia C5. Mislim, da Nokia ravna s preprostimi inovacijami, da bi tako elegantno funkcijo prenesla na svojo Flagship Smartphone Device, N8. Oglejte si video Youtube.

USB On-The-Go ni tako priljubljena funkcija na mobilnem telefonu, čeprav ima številne prednosti, ki jih bomo tukaj omenili. Stavim, da ga morda niste videli v uporabi v Real Worldu, kljub temu, da ga lahko nekaj pripomočkov dejansko podpira. Vidite, običajno se telefoni povežejo z računalnikom prek USB ključa in če podpirajo pomnilniško kartico USB, lahko računalnik nato prikaže telefone kot navadne bliskovne pogone.

Zdaj lahko nekateri telefoni - vključujoč Nokia N8 - prevzamejo vlogo računalnika, nato pa lahko vtipkate USB Flash Drive v telefon in si ogledate, kopirate, prilepite ali izbrišete datoteke v pogonu Flash brez potrebe po računalniku. To se ne konča; na telefon Nokia N8 lahko povežete tudi drugi telefon prek nastavitev USB za množično shranjevanje in vaš N8 bo videl tudi kot pogon Flsah, da si ogledate njegove datoteke in strukturo map. Samo gledajte videoposnetek.

V videoposnetku se Nokia N8 uporablja za predvajanje glasbe in video z USB pomnilniške kartice in Nokia C5.

USB On-The-Go je prava funkcija za ubijalce. Odstrani potrebo, da računalnik deluje kot posrednik za kopiranje datotek med napravami. Druge funkcije, ki morda omogočajo USB On-The-Go vključuje povezavo navadne tipkovnice s PC-jem ali zunanjega trdega diska USB na vaš N8. Če je to res, potem so možnosti neskončne. In seveda, ne morem čakati, da pride N8, zato ga bom kupil!

Prav tako se glasi: Apple pravi, da ni težav pri sprejemu; samo signalne palice

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here