Nokia Messaging: Kratek pregled

Nokia Messaging omogoča uporabnikom s60, da hitro vzpostavijo, dostopajo in uporabljajo svojo e-pošto na svojih napravah Nokia prek storitve, ki je optimizirana za mobilno e-pošto. Aplikacija in storitev uporabnikom omogočata konfiguriranje največ 10 e-poštnih računov in podpira POP3, IMAP. Gmail, Yahoo, Hotmail in podjetniški strežniki.

Kako deluje
Prijavite se v spletu in nato prenesete aplikacijo na napravo s60.

Med prijavo boste morali konfigurirati primarni e-poštni račun, ki ga lahko kasneje dodate drugim.

Ko je konfigurirana, Nokia Email služi kot storitev push, samodejno spustite nova sporočila v slušalko.

Vmesnik je malo bolj poliran kot vgrajeni e-poštni odjemalec s60. Žal, ko je nameščen, Nokia Email deluje kot ločena aplikacija od vgrajenega odjemalca. To mi ni všeč. To pomeni, da moram za svoja sporočila videti na dveh različnih mestih. Želel bi, da bi nadomestil vgrajeni odjemalec.

Imel sem račune za Gmail in Yahoo, ki so se začeli izvajati v kratkem času. Tudi jaz sem imel delovni e-poštni račun. E-poštna sporočila so za nekaj časa padla. Ampak potem je prišel nihče ...

Dodaten korak v procesu nalaganja e-pošte
Dokaj stokrat ni bilo mogoče dostopati do strežnika Nokia Email. Poskušal sem ga administrirati na osebnem računalniku in dobil napako, da strežnik trenutno ni dostopen. Za to obdobje nisem mogel pridobiti novih sporočil.

To vodi do samega razloga, zakaj osebno ne bom uporabljal sporočil Nokia Messaging: uvaja dodaten korak pri nalaganju e-pošte. Zdaj, namesto da bi se neposredno povezal z mojim poštnim strežnikom, moram biti odvisen od posrednika.

Prav tako se glasi: Nova regulacija brezvrvičnega droga v Nigeriji: prednosti in slabosti

To pomeni, da ne smem računati le na mojega ponudnika internetnih storitev / mobilnega omrežja in poštnega strežnika, ampak moram računati tudi na tretjo osebo - strežnik Nokia Messaging - da bo na voljo, da bom dobil moji pošti .

Prav tako moram deliti svoje e-poštne podatke za prijavo s to tretjo stranjo. Po mojem mnenju samo združuje zadeve.

Zaključek
Prepričan sem, da bodo sporočila Nokia Messaging uporabili nekateri nizi ljudi. Ampak mi pravite pesimist na tem, nisem ravno navdušen. Vgrajeni e-poštni odjemalec na moji napravi s60 dobro dela, da me obvesti o novih kritičnih sporočilih v intervalu 30 minut. Razen če moje delo nenadoma zahteva, da prejmem e-poštna sporočila na sekundo, nimam nobene uporabe za sporočila Nokia Messaging. Za zdaj.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here