Marketinški zasloni Nokia Asha 305 in 311 za pametne telefone

Danes sem videl oglasni pas okoli Ojuelegbe v Surulere marketingu Nokia Asha 305 in 311 kot pametne telefone. Da; pametne telefone. Na žalost sem vozil in zato ni mogel slikati. Če tega ne bi videl, ne bi verjel, da bi mi kdo drug moral povedati. Toda, da; Videl sem to.

Prva stvar, ki mi je prešla, je bila: " Ali so stvari tako slabe, da Nokia gredo po poti potiskanja funkcijskih telefonov kot pametnih telefonov? "

Potem sem pomislil, da ne bi bili prvi, ki bi to storili. Se spomniš prvotnega iPhonea? Čista funkcija telefona, a pametno prodaja Apple kot pametni telefon? IPhone 1, 0 ni mogel namestiti drugih aplikacij (niti JAVA) in ni imel večopravilnosti, da ne omenjam drugih številnih pomanjkljivosti na različici 1.0 iOS. Vsaj telefoni Asha omogočajo namestitev drugih aplikacij Java, četudi nimajo večopravilnostnih ukazov. Potem je USB-on-the-go, reža za kartice microSD in še več.

Kolikor lahko povem, so naprave Asha bližje dejanskim pametnim telefonom, kot je bil original iPhone. Če bi bilo v redu, če bi Apple iPhone 1, 0 zažgal kot pametni telefon, potem mi odpuščam Nokia, ki te naprave potiska tudi kot pametne telefone. Konec koncev, kar je dobro za gosje, je dobro za gander. Ali se tržni fantje na Nokii končno učijo likovne umetnosti trženja hype?

V tem času pozdravite Nokia Asha 305 in 311 pametne telefone.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here