Nokia Maps Ali M-trgovina pravica

Napisal sem del, ki je pred nekaj dnevi dal prve vtise o Nokia Maps 3.0. Aplikacijo sem našel precej dobro, vendar ni dobil brezplačne licence za vizualne in glasovne usmeritve.

Navigacija za vožnjo, izraz, ki ga družba Nokia uporablja za to, je premium storitev, ki zahteva naročnino. Odločil sem se, da moram, da bi aplikaciji dali pošten pregled, moral poskušati izvesti Drive Navigation.

Na srečo ima Nokia Maps vgrajen meni, ki uporabnikom omogoča, da se naročite na slušalko, ki jo uporabljate. No, tam sem se potapljal in bil predstavljen z različnimi naročniškimi načrti in pristojbinami ter obrazcem za vnos podrobnosti o kreditni kartici.

V nekaj trenutkih sem kupil 30-dnevno licenco. Prejeli sem SMS-potrdilo:

Prav tako sem se odločil za e-poštno različico izpiska (ki vsebuje več podrobnosti).

Celoten postopek naročila je gladek in enostaven. Impresivno. Mobilno poslovanje, če bo storjeno pravilno, kot je v tem primeru, bo spodbudilo več mobilnih uporabnikov, da nakupe opravijo neposredno na svojih napravah.

30-dnevna naročnina stane samo za N999.00, kar je precej manj, kot večina ljudi porabi mesečno v razredu (v redu, v redu, govorim zame) in dokončana v manj kot 5 minutah.

Plačilne storitve je vodila Tanla Oy, podjetje z indijskim poreklom, ki ponuja mobilno poslovanje od konca do konca, mobilno zabavo, mobilni internet in mobilne oglaševalske rešitve.

Ko sem v ustreznem meniju v telefonu vnesel svojo licenčno kodo, sem bil pripravljen:

V Nokiaovih zemljevidih ​​bom dal nekaj korakov v naslednjih nekaj tednih. Poleg tega bom storil enako z Garmap for Mobile, ki sem ga pravkar napisal včeraj.

Prav tako se glasi: Bodite pozorni na kartico MicroSD

Izgleda, da se bom nekaj časa zabavala. Upam, da se ne bom izgubil zaradi uporabe

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here