Nokia Maps prihajajo na S40

SINGAPORE - Ena od značilnosti novih S40 telefonov, ki so se začeli danes in si zasluži dodatno pozornost, je nudenje brezplačnih storitev Nokia Maps, kar omogoča veliko večjemu številu ljudi, ki uporabljajo storitev, ne da bi pri tem povzročali velike stroške podatkov. Ta nova storitev ponuja znatno povečanje zmogljivosti telefonov serije 40, kar še dodatno zamegljuje linije med pametnimi telefoni in funkcijskimi telefoni. Preberite o podrobnostih.

Zemljevidi bodo prednameščeni v telefonu Nokia C2-03 in njenih variantah, ki so zunaj škatle, vključno z zemljevidi podatkov za uporabniško regijo. Uporabniku ni treba prenašati nadaljnjih podatkov, da bi začeli.

Zemljevidi za serijo 40 se ne zanašajo na napravo GPS v telefonu, temveč pretežno trikulirajo položaj uporabnika z lokacij celičnega stolpa. To skupaj s pametno usmerjevalno programsko opremo pomeni, da lahko Nokia Maps še vedno ponuja navodila za obračanje za gonilnike.

Ogled zemljevidov in poti načrtovanja je mogoče storiti popolnoma brez povezave. Spletne funkcije, na primer iskanje vaše lokacije - ali napredno iskanje - je mogoče storiti z minimalno uporabo podatkov - manj kot 10 KB. Če uporabniki želijo deliti svojo lokacijo, lahko to storijo zaradi stroškov dostopnega sporočila SMS.

Dodatne zemljevide lahko naložite na pomnilniško kartico, kar omogoča dodano zmogljivost, ko uporabniki gredo v tujino. Nokia Zemljevidi so trenutno na voljo za več kot 100 držav. V Singapurju je na primer 100-odstotna ulica in četrt milijona zanimivosti.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here