Nokia predstavi mobilne zemljevide za Nigerijo

Bil sem na poti domov po uradnih urah pred dvema dnevoma, ko sem naletel na oglasne deske oglaševanja mobilnih zemljevidov Nokia za Nigerijo.

Po mojem mnenju je to že zdavnaj, saj ima Nokia v Nigeriji ogromen trg. Vedno sem menil, da je Nokia zmanjšala pomen nigerijskega trga s pomanjkanjem podpore za državo v Nokia Zemljevidih.

Vendar pa je oglasni deski trdil, da je Nokia Maps "Prva mobilna navigacija v Nigeriji". To je zagotovo neresnično. V glavnem lahko odvrnem glavo vsaj dve mobilni navigacijski aplikaciji, ki je bila v Nigeriji pred Noki Maps: Garmap for Mobile (ki se je začela nekaj tednov nazaj) in Ceaser MobyMap .

To me spominja na Zainovo nezaslišano trditev, da so z zagonom 3, 5G na Zainu v Gani "odprli prvo omrežje 3, 5G na celini zunaj Južne Afrike". Dajte no fantje!

Ljudje v podjetju Nokia bi morali opraviti malo raziskav, preden bi tako krepko trdili kot to. Ali pa le sama poskušajo ustrahovati svojo pot skozi to?

Dejstvo: Nokia Maps NISO prva mobilna navigacija v Nigeriji. Niti tudi drugi ni.

Ta napačna trditev bo na strani, se bomo veselili preizkušanja Nokia Maps v realnem življenju, da bi videli, kako to opravlja. Do takrat, če imate več informacij o storitvah Nokia Zemljevidi, lahko v skupini komentarje delite.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here